High Performance Coaching

med Hardeep Dhanjal

CTM (Core Transformation Method) er en metode jeg har skabt til at arbejde med sindet og tankeprocessen for at forbedre det mentale og følelsesmæssige fokus. Hovedformålet er at styrke dig, så du kan tage de nødvendige skridt hen mod dit mål eller visionen.

Jeg fokuserer på indre mental og åndelig vækst for at styrke din selvtillid og handlekraft. Vi vil se på udfordringen og analysere den, indtil den er fuldt ud forstået. Derfra vil vi arbejde på de nødvendige handlinger, der skal træffes, og hvordan der skal handles.

De fleste mennesker ved dybt inde i, hvad de burde gøre. Men de fleste mennesker har også brug for hjælp til at gøre det.

Målet er at bevæge sig hen imod målet ved at analysere og eksekvere.

Analyse + eksekvering = Resultat.

Analysen udføres ved at se på udfordringen med klarhed og ærlighed. At se på udfordringen uden frygt. Se på situationen som den virkelig forholder sig. Det er en absolut nødvendighed at tage ansvar, da dette er nøglen til transformation. Eksekvering sker, når sindet føler selvtillid og forstår sin egen styrke.

Succes med CTM er muligt for alle, der er villige til at analysere og eksekvere - De der tør gøre noget anderledes.

Jeg vil hjælpe dig med at forstå udfordringen, analysere hvad der er nødvendig at handle på, og hjælpe dig med at tage de nødvendige skridt fremad. Jeg hjælper dig også med hvad du skal gøre, og hvornår. Vi vil sammen opbygge din mentale styrke for at hjælpe dig med at eksekvere så du kan opnå din vision.

 

Jeg bruger mine jordnære ligetil kommunikationsevner.

Jeg bringer alle mine livserfaringer med, inklusive international succes (og fiasko) inden for musikbranchen, mange års erfaring indenfor basket som både spiller, træner, mental træner for bl.a. internationale mesterboksere og superligaspillere, virksomhedsledere, selvstændige, opbygning af min egen virksomhed, og selvfølgelig mine mange års erfaring som coach og professionelle inspirationstaler på aller højeste niveau i verden.