Hardeep Dhanjal er en af Danmarks absolut dygtigste inspirations speakere. Hans referencer fra toppen af det danske og internationale erhvervsliv taler for sig selv.

Se erhvervs referencer

Hans evne til at styrke menneskers mentale tilstand, og skabe positiv forandring i organisationer har ført til, at han i dag er efterspurgt af nogle af verdens største virksomheder. Hardeep har blandt andet leveret sine budskaber til over 300 globale ledere fra hele verden, der blev samlet til et event i Istanbul Tyrkiet. Virksomheder som Mærsk, Halliburton og AkerBP har også efterspurgt hans ekspertise i udlandet.

I Danmark er virksomheder som Vestas, Ørsted, Coop, ISS og TDC brugt ham gentagende gange.

Hardeep oplever ofte at blive inviteret tilbage da hans budskaber altid er målrettet den enkelte opgave.
Hans evne til at nå ind i hjertet på mennesker og levere budskaber der styrker troen på at vi kan lykkedes er helt unikt. Hardeep forstår at tydeliggøre at det er de mennesker der er med på holdet der sikre at man vinder kampen! Hardeep har holdt oplæg for top studerende i London og er fast guest hos Danmarks uddannelsessteder lige fra folkeskoler til universiteter.

Sport har også hans interesse og han har inspireret i både Superligaen, Håndbold ligaen og coacher spillere og professionelle boksere. Grunden til denne succes hos Hardeep skyldes hans evne til at forstå organisationers behov og levere de budskaber der er behov for således at visioner og mål kan opnås.

BAGGRUND

Hardeep blev født i 1977 i Farum lige uden for København. Hans forældre var emigreret fra Indien nogle år forinden. Under sin opvækst oplevede Hardeep mange udfordringer i skolen, i hjemmet, samt svære tider som en dansk-inder. Disse udfordringer både udfordrede og udviklede Hardeep som menneske. Hans vilje til at finde svar på de indre følelser og tanker som han havde, var grunden til hans udvikling som menneske. Udfordringerne i de unge år gjorde ham stærk og i stand til at håndtere en række nye udfordringer som voksen. Mange af hans kampe i livet er blevet brugt som brændstof til, musikkarrieren, og nu, i jagten på at blive blandt de mest spændende inspirationsspeakere i verden.

KARRIERE

Da Hardeep var 17 år, besluttede han sig for at jagte drømmen om at få succes indenfor musikbranchen. Det var et hårdt slid med mange forhindringer på vejen. Mange venner og familiemedlemmer troede ikke på Hardeeps drøm, men det gjorde han selv. Han holdt fast på sin vision, og efter 12 års hårdt arbejde lykkedes det i 2008 for hans gruppe Overseas at blive den størst sælgende internationale gruppe i Indien og udgive musik i 13 lande! Hardeep har optrådt live for 30.000 fans. Han har givet koncert i Storbritannien, Sverige, Dubai, Indien og Danmark. Derudover har han optrådt på TV for over 200 millioner seere. Musikeventyret fik dog en brat afslutning. Han blev fanget i branchens nådesløse forretningsverden, snydt for royalties og udnyttet af både pladeselskab og management. Den hårde behandling slukkede den ”ild”, som havde været livgivende for Hardeeps musikalske kreativitet, og som derfor førte til beslutningen om at forlade musikbranchen.

NEDTUREN

Konsekvensen af denne oplevelse af bedrag var mentalt og fysisk utroligt smertefuldt for Hardeep, som oplevede at få både mavesår og depression som følge heraf.I tre år befandt Hardeep sig i et mørkt hul, hvor intet lys kunne trænge igennem. Hardeep var klar over, at han ikke levede op til sit eget fulde potentiale, og langsomt begyndte han at samle kræfterne til at rejse sig op, og bevise overfor sig selv og omverdenen, at han ikke var knækket.

En dag introducerede en tidligere chef Hardeep for det amerikanske begreb ”motivational speaking” med disse ord: ”Hardeep, jeg kender utroligt mange ledere, men jeg har aldrig mødt et menneske, der kan inspirere mig som dig”. Dette skulle vise sig at være de gyldne ord, som åbnede en ny verden og et nyt liv for Hardeep. Han gik i gang med at studere de dygtigste amerikanske inspirationstalere og udviklede sin egen stil og tilgang til foredrag herfra. I DAG Hardeep er i dag blandt Danmarks førende foredragsholdere/inspirations speakere, med modtagelse af priser samt optræden ved TEDx Talks m.m. Han bruges af nogle af verdens største virksomheder til at inspirere ledere og medarbejdere. Med foredrag i lande som England, Tyrkiet, Sverige og Norge er Hardeep på vej mod nye højder.

Hardeep har et brændende ønske om at komme ud til folk med inspiration og stærke livsbekræftende budskaber, der har ”real life”-kvaliteter. Han tilfører den samme intense vilje og fokus i bestræbelsen på at inspirere mennesker og organisationer, som den, der førte ham til tops med musikken. I dag anerkendes han som en af Danmarks bedste speakers.

FOREDRAG

Hardeep har gennem sin musikkarriere, sportskarriere, virke som træner og mental coach, multikulturelle indsigt, spirituelle visdom og passionerede tilgang til livet, en enestående kvalitet for at tale direkte fra hjertet til hjertet. Hans foredrag afholdes på dansk eller engelsk, og indeholder altid en dansk/international tilgang til de udfordringer, vi alle står overfor både på et personligt og professionelt plan. Hardeep inspirerer mennesker og organisationer til at kæmpe for deres drømme og visioner, ved at komme ud af deres ”comfort zone”, så der kan ske en positiv udvikling. Han inspirerer mennesker til at tage ansvar og jagte deres fulde potientiale.

Hardeep har nogle af Danmarks bedste referencer lige fra toppen af erhverslivet til skoler, netværksgrupper samt professionel sport. https://hardeepdhanjal.dk/referencer/erhverv/

Hardeep og hans team har en klar holdning til at hvert foredrag skal være målrettet det aktuelle publikum. Der bruges en del tid på forberedelse for at forstå modtageres behov og for at sikre kvaliteten af Hardeeps budskab.

Se galleri på Flickr.com