”Livsændrende øjeblikke?

Nu og da, men kun et par gange i løbet af en levetid, støder du på de "potentielle" livsændrende øjeblikke eller mennesker, der inspirerer dig til at blive en bedre version af dig selv - min tur var i sidste uge!

Sammen med mine ledelseskolleger på Maersk Intrepid havde vi fornøjelsen af ​​at være inspireret af Hardeep Dhanjal.  Jeg kan ærligt sige på vegne af de 15 ledelseskolleger og mig selv, at det var intet mindre end fantastisk.

Se, vi i Maersk Intrepid ønsker at blive verdens sikreste, mest effektive og energiemissionsvenlige Jack-up rig i verden, men vi havde et problem. Noget har holdt os tilbage fra at åbne vores fulde potentiale, frygt for forandring.

Det er her Hardeep kommer ind i billedet, fordi han på en ekstraordinær energisk, men enkel måde formidler sådan et stærk besked, der sender bølger af selv-refleksion gennem din krop. Efter en times tid med Hardeep vil du stræbe efter at blive en bedre udgave af dig selv, og mere vigtigt vil det hjælpe dig med at opbygge modet til at sige højt, hvad du vil - og gå efter det!

Hardeep, tak for at bringe teamet og mig et kæmpe skridt nærmere vores mål. Nu er jeg overbevist om, at vi får succes. Hardeep, DU ER EN STJERNE! ”
- Jesper Moberg, Direktør, Rig manager Kl, Mærsk Drilling - Norge.

"Vi har internt hos Experian tidligere haft fornøjelsen af Hardeep, og baseret på den store værdi og begejstring Hardeep bragte til alle vores medarbejdere, valgte vi i år at hyre ham til vores Innovation Summit i København og Oslo.Innovation Summit er vores årlige flagship konference for vores kunder, og med teknologi som det gennemgående tema, var Hardeep manden, der skulle tale om den menneskelige faktor i forhold til den teknologiske rejse vi alle er på.

Hardeep skuffede selvfølgelig ikke – af alle talere vi havde på scenen var han den absolutte topscorer, og der var kun positiv feedback fra alle omkring hans 45 minutter på scenen. Med udgangspunkt i hans egen personlige rejse, fik han klart og tydeligt formuleret vigtigheden af at kunne omstille sig og overvinde sin egen frygt for forandringer. Det var ekstremt motiverende fra start til slut og Hardeep formåede at trænge igennem til alle – med en passion, energi og forståelse for publikum som man kun meget sjældent oplever. Hardeep er en potential verdensstjerne, så book ham mens der stadig er ledige tider i hans kalender – det er er helt sikkert noget du aldrig kommer til at fortryde!"
 -Bo Rasmussen, Chief Customer Officer, Nordics, at Experian

pastedGraphic.png
"TAKNEMMELIGHED var et ord som ofte går igen i dit FREMRAGENDE foredrag og det er netop den følelse vi alle blev efterladt med da du havde taget os med på din spændende rejse – TAK!Det var et sundt og nødvendigt ”frikvarter” at blive mindet om hvor svært, nærmest umuligt, det er at lede og motivere andre, hvis man ikke kan lede sig selv og tør kigge indad.Vi drømmer alle om at slå rekorder og du gav os nogle virkelig gode redskaber til HVORDAN man kan komme disse drømme nærmere – og i sidste ende realisere disse via en klar vision.Tanken er for alle deltagerne fyldt op takket være din evne til at formidle med højt tempo, klar formidling, involvering og ikke mindst grundige forarbejde som gjorde, at dette samlet set blev aktuelt og utroligt relevant!Vi vil ønske dig ALT det bedste på DIN rejse og vi sender vores varmeste anbefalinger, HVIS man tør udfordre sig selv og sit team til at blive DE BEDSTE – TAK FOR HJÆLPEN."
- Bjarne Månsson, CEO BFI

 

"Vi havde fornøjelsen af at have Hardeep med til vores Årsafslutningsevent, der strakte sig over 4 HR-teams i Danmark, Polen og Malaysia. I Coronatidens alder var eventet virtuelt, og vi sad alle klistret til vores computere, mens Hardeeps budskab blæste igennem vores skærme. Det var en tiltrængt dosis energi, inspiration og motivation, der resonerede med os alle - på tværs af kulturer, alder, erfaring og faglig baggrund. Hardeep holder det ægte, taler fra hjertet og er en velkommen frisk indspark i en virksomhedskultur. Især for os talte han til vores formål og mindede os om det store billede - at alt, hvad vi gør, faktisk er for at gøre verden til et bedre og grønnere sted for kommende generationer. Tak Hardeep - vi vil fortsætte med at holde din tale i live!
Og som holdet sagde: "Den bedste måde at afslutte 2020 og gå ind i 2021 på", "Jeg har skrevet så mange noter om, hvad han sagde, at jeg løb tør for post-its (og de var i XL-størrelse)", "Jeg er nødt til at høre det igen - snart", "Så inspirerende - sandsynligvis den bedste inspirerende taler, jeg nogensinde har hørt."

- Mia Gren-Sørensen, Head of P&D Shared Functions, P&D Shared Functions, People Development

"Hardeep Dhanjal talte for nyligt på vores Global Leadership Conference i Istanbul, Tyrkiet, hvor 350 topledere fra hele verden var samlet til vores årlige strategiske topmøde.

Hardeep var fantastisk. Han havde forberedt sin tale grundigt og ramte alle de rigtige nøglepunkter der inspirerede og motivererede vores ledere til at lede igennem forandringen vi skal igennem for at lykkes på vores vigtige strategi. Personligt nød jeg også hans tale enormt. Hans historier var virkelig inspirerende. Hardeep knyttede smukt sine egne historier direkte til ISS's nøglepunkter i vores strategiske rejse. Han formåede endda at få os alle til at rappe lidt, og det er virkelig en præstation!

Jeg har modtaget fantastisk feedback fra mine ledelseskolleger, der var til stede, og jeg anbefaler varmt Hardeep til enhver gruppe, der leder efter en international inspirerende taler på topniveau!"
- Jeff Gravenhorst, Global CEO at ISS A/S

"I had the pleasure of having Hardeep Dhanjal deliver an amazing inspirational speech to my Global Talent Acquisition leadership team. Our company, Novo Nordisk, is experiencing an unprecedented success and our company is growing at an amazing pace. Our purpose and license to operate in TA is to fuel our company’s growth with the best diverse hires and for this we need to come together as one leadership team and set the direction of our TA organisation. We cannot accomplish this, if we are intimidated by the task, nor if we don’t mobilize our efforts and lead as one team. Even high performing teams like ours need a fresh impulse, an inspirational push, a call to action – and the best one to deliver this is Hardeep Dhanjal, no doubt about that!

From the moment I met him, I was impressed by his authenticity, drive and diligent work. He came prepared to our first meeting with the questions that helped him deliver one of the most inspirational speeches I’ve heard in my career. In this fast paced world it is not an easy task for an inspirational speaker to keep the attention of his/her audience for a entire hour – but Hardeep did exactly that. He went all in and we did together with him – thanks to his talent! He created that burning platform for us to come even closer together for the greater good. In my mind, the best compliment anyone who delivers a speech is that he/she is quoted over and over after the speech or that people want to invite him/her to their teams or recommend to their network. This is exactly what happened on the 9th of February 2023 – we were blown away as a team! Well done, Hardeep!"

- Isabella Rinder, Vice President, Global Head of Talent Acquisition, Global People &Organisation,
Novo Nordisk

"Ved vores ledelsesseminar demonstrerede Hardeep Dhanjal virkelig, at han er en inspirerende keynote speaker. Han er en fantastisk storyteller, der virkelig ved, hvordan man fanger sit publikum. Han formidlede sin opfattelse af ledelse på en overbevisende måde, samtidig med at han tilførte energi og leverede kraftfulde og mindeværdige punchlines, som deltagerne refererede til både under seminaret og efterfølgende."

- Henrik Winther, Executive Vice President, COWI

 

"Hardeep is as sharp as they come. He picks up on what matters to you and your team, he is able to easily pick up the context within which you operate and adds a uniquely inspiring perspective to it. I cannot recommend Hardeep highly enough. I hope I get to work with him again soon!!!""

- Bilal Clarance, Engineering Leader at Capital One.

"Kære Hardeep, en klar anbefaling herfra og af hjertet tak for dit motiverende og inspirerende indlæg!


Hardeep var motivational speaker på vores IBM GBS University dag, hvor han skulle motivere ca. 400 af vores kollegaer. Her leverede han en brandtale, hvor der var plads til både det alvorlige, det sjove og det tankevækkende. Hardeep er en unik motivational speaker. Hans mix af indisk-dansk, kombineret med attitude, gennemslagskraft fra rapmusikken, og en evne til at italesætte vores Purpose som virksomhed og mennesker, gør ham til en enestående og uforudsigelig fornøjelse for tilhørerne.Tilbagemeldingen fra kollegaerne har været intet mindre end imponerende, og jeg kan derfor uden tøven anbefale Hardeep Dhanjal som motivational speaker.PS. For at holde momentum har vi sågar lavet plakater og klistermærker med Hardeeps "kampråb": Oh, yeeeaah !! Så vi kan minde hinanden om at vi giver den 110% HVER gang !".
- Theresia Bock, GBS Denmark Workforce Leader, IBM

" Hardeep’s speak was incredibly fascinating and captivating. I was completely blown away and lost track of time and space. His personal story – and the powerful way he shares it – is very inspiring and relevant to anyone wanting a little push to just go out there, set high goals and pursue them relentlessly. I would be happy to recommend Hardeep to any organization or team."

- Merete Søby, Executive Vice President, KMD

" Hardeep deltog på EY Consulting DKs årlige kick-off med en energi og et budskab vi siden hen har taget med i vores daglige arbejde. Hans måde at fange publikum med fængende historier og tankevækkende anekdoter krydret med humoristiske punchlines fik os både til at tabe kæben og skraldgrine. Hardeep gik utroligt professionelt til værks og brugte meget tid på at forberede oplægget for at sikre at budskaberne stemte overens med formålet for arrangementet. Tak for et kanon godt oplæg! De varmeste anbefalinger herfra."

- Christian Wood | Senior Manager - Technology Consulting, EY, Ernst & Young

 

"We had the pleasure of inviting Hardeep to the stage during our Kick Off meeting at Royal Unibrew. Hardeep came to the stage extremely well prepared and spoke “our language” – relating to our current situation and being super relevant to all of us. The energy, the presence and the passion from Hardeep is second to none. This man has a mission – he is here to inspire and to make us all believe (even more) in our own capabilities and building trust to take risks and chances in life. I have received many super positive reactions to Hardeep’s performance – he for sure inspired and fueled the energy in all of us. I highly recommend all companies and organizations to get inspired and motivated by Hardeep’s contagious energy on stage.!"

- Kenneth Damgaard, Marketing Director Royal Unibrew

" Tak for et super inspirerende indlæg i fredags til vores kick off. Du ramte vores ånd, vores situation, vores vækstrejse lige der hvor den skulle rammes og alle sad tilbage med en følelse af at der var blevet talt direkte til dem og deres personlige situation. Din forberedelse og evne til at konvertere din egen historie ind i vores udfordringer og muligheder kan mange performance coaches lære af. Jeg står ved mine afsluttende ord i plenum; jeg har set og hørt mange motivationstalere på dagen – lige fra olympiske guldvindere, All Black rugby players, internationale succesfulde erhvervsfolk osv. Få når dit niveau så jeg er sikker på at du er tæt på din egen vision 😊 Al held og lykke fremadrettet."

- Søren Schønnemann, Chief Commercial Officer & Partner

" Vi taler stadig meget om Hardeeps fantastiske foredrag, og jeg er så glad for at se hvilken effekt det har haft efterfølgende på mange niveauer af organisationen. Vi har fx i min afdeling citater hver uge på vores tavlemøder, hvor medarbejdere på skift medbringer et citat. En stor del har handlet om MOD hvilket er skønt at se.

100 medarbejdere i Amgros fik en sand vitaminindsprøjtning, da Hardeep med et imponerende nærvær og en ganske særlig energi leverede et skræddersyet foredrag om, hvordan vi skaber en modig arbejdskultur. Hardeep leverer med en intensitet og passion der gør, at man skal huske sig selv på at trække vejret undervejs. Og med Hardeep ’i blodet’ taler vi nu om leveregler for modig adfærd, hvor Hardeep citeres rundt omkring på kontorgangene - sikke en impact!"

- Camilla Hede Routhe, Seniorprojektleder, Amgros


"Hardeep talte til vores store firmaarrangement, som var første gang, vi samlede 3 fusionerede virksomheder. Energien, han bragte ind i rummet, var uden sidestykke, og han fik virkelig opmærksomhed fra publikum med en fængslende præstation. Hardeep formåede at skabe værdifuld indsigt i kulturel skabelse, samarbejde og værdien af at agere som person og som et team. Jeg kan varmt anbefale Hardeep, og vi vil helt sikkert ringe til ham igen."
- Max Sejbæk, Regionsdirektør, Danmark & Tyskland, Fellowmind

"Tak Hardeep Dhanjal - din inspirerende tale var et rigtigt energiboost og hjalp os alle til at komme ind i det rigtige mindset fra starten. Du blev henvist til og citeret adskillige gange gennem resten af arrangementet. Du rørte vores sind og hjerter med din historie. Tak igen, fordi du delte den med os og for at bringe "oh, yeaaah!"-ånden til vores begivenhed".
- Ines Pettigrew, VP Marketing og kommunikation

"Det, der gør Hardeep enestående, er - at han engagerer folks sind og hjerter på en sådan måde, at det motiverer dem til at tænke mere klart, se muligheder og komme videre med handling.
Efter covid-19 har vi alle brug for et ekstra skud positiv energi og vision på næste niveau, og det er det, Hardeeps foredrag handler om.
Jeg kan varmt anbefale Hardeep."
- Andy Faarvang, områdechef, Cisco

"I dag havde vi samlet alle Irmas Butiks og Souschefer til et mentalt boost, inden den vigtige julehandel. Vi havde i den forbindelse inviteret Hardeep Dhanjal til at sætte rammen. Hold da nu op. Jeg har i min lange karriere hørt mange Keynote speakers, også mange berømte internationale. Men jeg har ALDRIG, som i ALDRIG set og hørt en præstation som den Hardeep leverede i dag. Det var to the point, det gik lige i hjertet og blev leveret med en power jeg aldrig har oplevet før. Vores team tog hjem opløftede, og ikke i tvivl om hvem der har ansvaret for at få ting til at ske i deres privatliv og arbejdsliv. SÅDAN! Hardeep Dhanjal, du er en stjerne, og tak for energien."
- Søren Steffensen, CEO, Irma

 

"Hardeep er anderledes. Hans historie er unik og ærlig. Hans evne til at fortælle historien og samtidig knytte den til kernebudskabet er fascinerende. Hans måde at ”tage rummet” og holde publikums opmærksomhed på er simpelthen fantastisk.
Vi brugte Hardeep til at præsentere en specifik besked relateret til teamdynamik og den menneskelige faktor. Hans professionalisme og dedikation til at matche vores behov var langt over forventning. Der er ingen anden måde at beskrive hans tale på end ”spot on”. De 90 minutter med Hardeep føles som 10, og tilbagemeldingen fra vores hold var positiv uden undtagelser.
Det er med glæde jeg anbefaler Hardeep. Du og dit team bliver ikke skuffet."

- Helge Talleraas, Alliance Performance Manager, Aker BP, Mærsk, Halliburton

 

"Jeg er imponeret over, og rørt ved den måde Hardeep var i stand til at give en times præsentation, der opsummeret visionen og ambitionen i vores organisation og samtidig fanget alt som vi havde talt om i forberedelserne. Præsentationen var professionel, velforberedt, følelsesladet, humoristisk og resulterede i en stående ovation fra deltagerne. Det har jeg aldrig har oplevet før. Hvis du er på udkig efter en stærk motiverende taler, der på den mest fantastiske måde forstår, hvordan man står over for sin frygt og skaber en seriøs holdånd og tankegang, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Hardeep Dhanjal."
- Anne-Sophie Haagensen, Senior Compliance Officer, Danske Bank

 

"Efter at have oplevet Hardeeps effekt og magt har jeg haft den positive oplevelse at arbejde sammen med Hardeep under den løbende omdannelse af kundeservicefunktionerne hos YouSee. Hardeep er en autentisk, positiv, drevet person, der har understøttet ledelsesændringer i retning af en data-styret performancekultur. Han har gjort dette ved at levere sin egen magtfulde historie samt løbende udvikle nye udfordringer til ledelsen for at skubbe dem i retning af at nå deres mål. Hans ærlige, ydmyge tilgang rammer hårdt, hvor det ofte er nødvendigt. Hans engagement i at blive involveret i "vores" proces taler til hans høje niveau af professionalisme. Venligst gør dig selv og din organisation en tjeneste og book Hardeep så hurtigt som muligt. Han vil uden tvivl skubbe dig til højere niveauer."
- Rolf Adamson, Senior Vice President, Customer Contact Centers, Yousee

 

"Jeg har hørt mange internationale toptalere i mit liv / karriere, så jeg er ikke så let at imponere længere, men efter 90 minutter med Hardeep ved jeg ikke hvordan jeg skal starte. Oplevelsen med denne fantastiske person var utroligt. Han gav den mest troværdige og motiverende tale, jeg nogensinde har oplevet. Han tog os på hele rejsen fra nogle af de sjoveste situationer i ungdommen til de mest tankevækkende livsmomenter. Alt blev fortalt fra hjertet ... Ikke noget han havde læst og hørt. Det var baseret på situationer, han har været igennem. Hardeep er simpelthen den mest fantastiske Foredragsholder du kan bestille. Han vil røre dig med hans ord og tilstedeværelse. Det er ligegyldigt, om det bare er et lille firma eller det er et globalt top 500 firma ... Book ham! Oveni det hele, lykkedes det Hardeep at levere en energi indsprøjtning af dimensioner, og så er han tilmed en af de mest sympatiske og ydmyge personer jeg nogensinde har mødt. Lad aldrig nogensinde chancen for at opleve 1 1/2 - 2 timer med denne person gå dig forbi. Hardeep det var en ære at have dig som en del af vores holddag."
- Carsten Haugaard, Owner, Activator Group, Vestas Program Team

 

pastedGraphic.png
"Vi kan kun anbefale Hardeep som motivtional speaker.

Hardeep leverede et indlæg på allerhøjeste niveau, der virkelig gjorde et stærkt indtryk på alle deltagere. Det var tydeligt for enhver at han formåede at kombinere sin personlige historie, måden han arbejder med sin vision og samtidig med det, inkludere vores mål, ambitioner og langsigtede strategi.
Personligt fik jeg mange gode redskaber, der kan hjælpe mig som leder i min dagligdag, og ikke mindst i måden jeg motiverer mit team."
- Morten Koldkjær Langsted, Sales Director, Modström

 

"Produkt- og udviklingsafdelingerne på Momondos kontor i København har haft den ære at opleve Hardeep, og hans foredrag ”Den Menneskelig Faktor”. Efter en gruppedag med kicking off 2019 med vores vision, strategi, målsætninger og vigtige resultater, har Hardeep hjulpet os til virkelig at sikre, at alle blev inspireret til at nå disse mål og hvordan man gør det. Hardeep gjorde et fremragende arbejde i at sikre sig at forstå vores forretning, industri og emne på forhånd og skræddersyede hans tale til vores specifikke publikum. Resultatet var en uovertruffen intensitet igennem hvert minut i hans tale. Han modtog ekstremt positiv feedback fra vores hold. Hardeep har en fantastisk evne til at tale direkte til hjerter og sind for mennesker og var virkelig inspirerende i hans tilgang til os. Hardeep hjalp vores hold til at se både hinanden, og målene for vores organisation, i et nyt lys og han inspirerede ændringer, der faciliterer bedre ydeevne længe efter vores kick-off sluttede."
- Pernille Trolle Brøgaard, Director of Product Management, momondo

 

"Hardeep er en fremragende inspiration til udvikling af dit fulde potentiale som person og team. Han fremhæver de vigtigste ting I livet og sætter dem I perspektiv. Han lærer dig at udfordre din frygt for at opnå dine visioner. Benyt tilgivelse, dedikation og disciplin, samt fokus, analyse og ikke mindst handling, til at opnå din vision og til at overvinde forhindringerne selvom ”tilskuerne” siger at det ikke kan lade sig gøre. Hardeep bruger sin egen livshistorie som fundament til at inspirere, og derved kobler han sit liv til dit liv og organisationens mål. Herved inspirerer han os alle til at ændre mindset og fokus for at bringe os tættere på vores vision for os selv og vores organisation. Alt dette gennemføres i en 75 minutters nærværende kraftpræstation (på engelsk) uden powerpoints eller noter. Du ender med at side med gåsehud over hele kroppen, mentalt og følelsesmæssigt berørt og klar til at handle."
- Søren Thorbjørn Larsen, Director, Dep. EPC Dir. and Project Mgmt. Support, Wind Power, Ørsted

 


”I efteråret 2021 samlede vi for første gang alle vores ledere efter COVID. Hardeep leverede med stor passion, energi og humor et af dagens højdepunkter. Han formåede at prikke til os i vores lederskab og med udgangspunkt i sine egen dyrt købte erfaringer udfordrede han os på, hvorvidt der var noget i os selv der, der begrænsede os i vores lederskab. Han efterlod os med budskabet om, at med vedholdenhed og disciplin og ved at se sin frygt i øjnene og trodse den kan man gøre alt. Der er efterfølgende blevet refereret til Hardeeps oplæg i flere sammenhænge. Tak for inspirationen Hardeep og de varmeste anbefalinger herfra”
- Mette Eistrøm Krüger, HR og Juridisk direktør, Telenor

 

"Kære Hardeep. Det er fuldt fortjent at du blev valgt til årets indlægsholder i Brøndby IF. Du leverede et energifyldt, skarpt og ekstremt motiverende indspark til vores netværk. Det virker så stærkt, fordi det kommer fra hjertet baseret på dine egne livserfaringer, hvor du er drevet af en utrolig vindermentalitet og vedholdenhed. Du er symbolet på en succesfuld mønsterbryder. Jeg er sikker på at vi vil bruge dig som motivator i Brøndby IF igen og giver dig gerne mine varmeste anbefalinger. Sportslige hilsener."
- Ole Palmå, Direktør, Brøndby IF

 

"Vi havde fornøjelsen af Hardeep til vores IT-dag hvor vi arbejdede med temaet "Forandringer & transformation" og han ramte alle i hjertet med sine budskaber samt positive energi. Hardeep er utrolig passioneret og inspirerende og er virkelig dygtig til at krydre seriøse budskaber med både humor og varme. Alle gik den dag, hjem med et energiboost og nogle fine guldkorn til refleksion omkring eget potentiale og udviklingsmuligheder. Jeg kan på det varmeste anbefale Hardeep som inspirator og motivator."
- Torben Rosenkrans, Head of IT, Skandia

 

"Jeg ønsker at udvide en stor tak på vegne af PepsiCo Nordic! Tak for den utrolige motiverende tale under vores PepsiCo Nordic Kick Off-begivenhed på Legoland Conference Center. Passionen og din energi er uovertruffen og virkelig inspirerende! Og også meget humoristisk! Feedbacken har været super positiv, og du har virkelig inspireret os alle til at gå den ekstra mil for at udfordre frygt og tro på at nå høje mål ved udholdenhed og løbende forbedringer. Dit fokus var spot on, og timen gik alt for hurtigt. Vi værdsat virkelig det forberedende arbejde, du havde lagt i det, og du brugte tydelige referencer og relaterede dine emner til vores forretning - meget værdsat.Vi anbefaler dig stærkt til alle, der har brug for høj energi, motivation, inspiration og stof til eftertanke. Vi håber at byde dig velkommen snart igen."
- Kenneth Damgaard, Franchise Manager, CSD / NCB Danmark, / Finland / Island

"We engaged Hardeep for an off-site september 2021 and the feedback from our employees was very
clear and can be summed up like this: “ wow, thank you for giving me motivation and inspiration
through Hardeeps presentation - not just related to work but also in my personal life. I felt he spoke
directly to me and actually gave me tools helping me to move on!!
From my perspective the goal was to boost motivation and for us to have an experience together as a
team and as a peoples business - also highlighting that everyone contributes on our journey to be
recognised as one of the best worldwide.
Hardeep delivered more than that and surpassed the highest of my expectations."
Bo Knudsen, CEO, C WorldWide Asset Management

"Hvordan får man 150 mennesker til at sidde tryllebundet i 75 minutter? Man hyrer Hardeep og får et helt igennem fantastisk, energifyldt, tankevækkende, alvorligt og sjovt foredrag. Hardeep er personlig, helt nede på jorden og tør bruge egen sårbarhed/svagheder til at fremhæve sine pointer og formåede samtidig at drage parallel til vores branche (Energisektoren). Et helt igennem medlevende og stærkt foredrag (holdt på engelsk). Vi kan kun anbefale Hardeep – han skal opleves."
- Christian Juul, Vice President, DONG Energy Wind Power A/S

 

"Igennem årene har jeg mødt mange peptalkere/talere, men aldrig har jeg mødt nogen som Hardeep. Hardeep er uden sammenligning den bedste jeg har hørt. Hvor han med sin ærlige og enormt autentiske facon tryllebandt os alle sammen (300 tilhører) med sin historie. Jeg kan med 100% anbefale Hardeep som taler – du vil ikke blive skuffet! Han vil fylde dig med inspiration og glæde."
- Gorm Rasmussen, Indehaver Carl Ras A/S

"Vi er taknemmelige for, at du ville tage hele vejen i Billund for at møde Roche Diagnostics idag.Du
skabte magi i rummet idag, og jeg har allerede fået så meget positiv feedback. Du var "spot on". Du
skabte også en sårbarhed, som jeg ikke har oplevet med hele teamet før - wow, amazing
"En stor tak fordi du kom ind i vores liv Hardeep..."
- Pernille Schmidt, Director Healthcare Development, Roche Diagnostics

"DSB Kundecenter’s ca. 200 medarbejdere, står overfor en stor transformation, hvor vi blandt andet
implementerer et nyt IT system, som skal bidrage til højere effektivitet og bedre kundeoplevelser. Det
betyder at alle ansatte i DSB Kundecenter mødes af store forandringer det kommende år, i måden
hvorpå vi skal arbejde. Derfor besluttede vi os for, at medarbejdere og ledere i Kundecenteret, skulle
have en indsprøjtning med energi, mod og inspiration, som Kickoff på denne krævende
transformation, der vil kræve at vi alle bevæger os udenfor komfortzonen.
Til denne opgave valgte vi Hardeep, som har personlige erfaringer med, hvad der skal til for at opnå
meget ambitiøse mål og drømme.
Hardeep leverede en fantastisk præstation på sin helt egen originale, levende og inspirerende måde,
der bød på Rap, humor og eksempler fra Hardeeps eget liv, kombineret med konkrete metoder til
hvordan DSB Kundecenter kunne flytte sig mod nye højder. Hardeeps meget personlige budskaber,
har fået os alle til at reflektere over tankemønstre som begrænser os i vores udvikling på såvel
arbejdspladsen og privat. Tak for et virkelig godt foredrag, Hardeep! Der bliver stadig talt om den

inspiration du har givet DSB Kundecenter. Jeg kan på det varmeste anbefale andre virksomheder til at
benytte Hardeep som inspirator, eksempelvis i forbindelse med transformationer eller bare som en
ordentlig dosis energi og motivation."
- Jörg Van Den Berk, Underdirektør DSB, Lasse Oksbjerg, kundecenterchef, DSB

" Mange tak for din inspirerende tale for vores erhvervskunder og venner af Turkish Airlines Denmark. Din personlige historie og dybdegående visdom til at nå individuelle og forretningsmæssige mål bringer det bedste ud af mennesker! Hvis vi nogensinde har chancen til at booke dig igen, vil vi bestemt gøre det!"

- Serkan Binyar, General Manager Turkish Airlines, Denmark

"Tusind tak for en inspirerende eftermiddag, hvor du i den grad gav os både energi og inspiration. Du var en virkelig positiv oplevelse og du var god til at skabe den gode stemning fra det øjeblik du trådte ind ad døren. Din entusiasme og høje energi ramte plet fra første færd og gav os alle stor energi. Du evnede at kombinere humor med det alvorlige budskab og gjorde det både tilladt og lettere for os at kigge indad. Du er en eminent historiefortæller og formår at bevare den røde tråd, uanset om referencerne er dine egne oplevelser eller historier du er stødt på gennem årene i dit spændende netværk og interesse for andre mennesker. Det kan mærkes. Du har nogle helt klare og fede budskaber: Enten er du tilskuer, eller også er du spiller! Kom ud af din comfort zone - Det er der det bliver svært og det er her du udvikler dig! Dem tager vi med os og kommer til at referere dem igen og igen. Det er virkelig inspirerende at du tager udgangspunkt i dig selv - både når det har været uskønt og svært, samt når det hele er gået op i en højere enhed og lykkedes for dig. Din målrettethed, passion og evne til at formidle var en stor gevinst for os og sætter gang i de små grå hos alle. Endnu en gang tusind tak :-)"
- Charlotte Lentini From, Nordic HR Project Manager, Eniro
- Mikkel Nedza, Head of Nordic Customer Service & Sales Support, Eniro

 

"Messen blev skudt i gang af Hardeep, som var fantastisk og klart den bedste indpisker i de ni år jeg har været med. Foredraget den første dag var også med til at gøre os lige lidt mere opsatte. Endnu engang tak, for et fantastisk indlæg."
- Mikael Holm, Koncern Indkøbschef / Corporate Purchasing Manager, Carl Ras A/S

 

"Tusind tak for en dybt inspirerende og berigende formiddag sammen med Hardeep. Deltagerne – ledere fra vores små og store medlemsvirksomheder – blev udfordret på allerbedste vis og gik derfra med en styrket vilje til at gøre en endnu større forskel for dem selv, deres familier og deres medarbejdere. Hardeeps engagement og dedikation er smittende, og hans historie berørte os alle."
- Kristine Lyngbo, erhvervs- og turismechef, Udvikling Assens

 

"Hardeep overrasker publikum løbende med sin iørefaldende historiefortælling og store sceneoptræden. Hans budskab er effektivt og beskæftiger sig med nogle af de mest relevante menneskelige udfordringer som organisationer står overfor i dag. Som inspirerende taler samarbejder han med publikum og tager dem om bord på hans forandringsrejse. Han efterlader sit publikum med en række selvreflektioner og ønsket om at ændre sig - hvilket er en væsentlig årsag til at vi inviterer Hardeep tilbage som en inspirerende taler igen og igen. Højt anbefalet."
- Kenneth Thomsen, Chefkonsulent, Group HR, Danske Bank

 

"Kære Hardeep. Tak for et motiverende, medrivende og super interessant foredrag forleden. Lige fra første møde med dig, fornemmes det tydeligt hvordan du med stor ydmyghed påtager dig opgaven, at motivere dit publikum - du formår på en seriøs og samtidig uhøjtidelig måde, at formidle dit budskab så det mærkes helt ind i hjertet. Tak fordi du aldrig gav op! Jeg vil sørge for på vores interne blog for alle vores ejere (ca. 300 stk. familier) at skrive et indlæg om dig og vores oplevelse, der er mange erhvervsledere blandt vores ejere og derved håber jeg, at du oplever interesse fra dem."
- Laila Albæk Salem Køj, Direktør, 21-5

 

"Først og fremmest mange tak for dit inspirerende indslag på vores møde, forrige mandags. Jeg synedes du ramte deres situation utrolig godt og fik alle op af stolen og rykket rundt på deres opfattelse. Du har fået mange meget fine tilbagemeldinger og skabt en stor inspiration. Jeg har allerede hørt om flere som har fortalt om dit indslag til familie og kolleger – jeg er sikker på de gerne ser og hører mere fra dig i fremtiden. Sidst, men ikke mindst skabte dit indlæg en perfekt afsæt for de emner og diskussioner vi havde gennem resten af dagen. Reference til at tage vare på egen succes, ikke at stille sig tilfreds med godt og turde sætte sig ambitiøse mål og forfølge dem faldt ualmindeligt godt sammen med de senere temaer."
- Jens Egelund-Muller, Country Manager i Danmark og Norge, Wella

 

"This week we’re on our annual Sleeknote Workation. A week where we fly in all our remote employees and get together the whole company at a beautiful seaside hotel at Henne Strand (danish west coast)
Today after lunch we had a visit from Hardeep Dhanjal who’s a keynote- and TED speaker within personal growth and development.I’ve seen many amazing speakers at conferences all around the world the last 15 years. But Hardeep today beat them all. He’s by far the most passionate and energetic speaker I’ve ever experienced. And I’m truly grateful to have shared this moment with all our employees in Sleeknote!"
Mogens Møller
CEO at Sleeknote

"Hos Intellishore havde vi fornøjelsen af, at have Hardeep give et helt fantastisk, inspirerende og motiverende energiopladning for hele virksomheden samme dag som vi rejste på vores årlige seminar i Tokyo. Formålet med foredraget var at flytte vores firma fra "good" to "great". Med sin energiske og lidenskabelige personlighed ramte Hardeep simpelthen opgaven perfekt, med hårde fakta, personlige historier, disciplin, livsrefleksioner krydret med utrolige rytmiske beats. Hvis du ønsker at inspirere dit publikum, motivere holdets præstationer eller bare har brug for en opmuntrende indsprøjtning af vitalitet, så er Hardeep din fyr. Han katalyserede processen for os, og vi er overbeviste om, at timen med Hardeep har antændt vores bestræbelse på at nå storhed i alt, hvad vi gør som et firma og for vores kunder. Jeg giver hermed Hardeep mine varmeste anbefalinger."
- Amit Lutra, stiftende partner, Intellishore A/S

 

"Hardeep leverede et fantastisk inspirerende og motiverende oplæg og indspark, der stimulerede og berigede os alle. Han pirrer vores tanker og sætter masser af overvejelser i gang samtidig med at vi alle fik et godt grin og trænet vores sangstemmer."
- Kenneth Damsgaard Hyde, Arbejdsmarkeds- og borgerservicechef, Sorø Kommune

 

"Tak for din fantastisk inspirerande tale! Vi skal absolut skrive en referanse!
Jeg skal sörge for at dit navn blir nevnt i förbindelse med de andre sessions vi skal ha i Ikano, så håber jeg du får noen förre opdrag! Tak igen!"

- Cecilia Ståhle, Head of Customer Operations, Ikano Bank

 

"Tusind tak for i går. Det var helt fantastisk og super god energi. Jeg har fået mange tilkendegivelser fra mine kolleger, som synes du var helt forrygende. Fedt med den opsang du kom med og din måde at bruge din egen historie, en god portion humor krydret med work hard, play hard-mentalitet gik lige ind i hjertet på os. Jeg har mange af mine kolleger som kom forbi mig og var ret begejstret og flere har sagt at de vil anbefale dig videre til andre. Mon ikke du snart får nogle henvendelser om et foredrag i den nærmeste fremtid. Jeg er sikker på, at vi ville kunne bruge dig i andre sammenhænge her i huset."
- Cem Arslan, Kompetencerådgiver/Advisor – Leadership Pipeline, CfL

"Mange tusind tak for dit meget inspirerende og motiverende oplæg til vores partnere Hardeep
Dhanjal. Det overgik vores forventninger - også selvom de var meget høje i forvejen. Vi har kun
fået fantastisk feedback fra vores partnere efterfølgende. Du får de varmeste anbefalinger fra os alle."
- Casper Porsgaard direktør København Håndbold

 

 

"Hardeep har en helt unik evne til at ramme mennesker i hjertet og inspirere dem til at kæmpe for deres mål. Han er passioneret og overføre hans egen passion og energi til publikum. Hardeeps foredrag er en super indslag til en hver form for business event. Jeg giver Hardeep min kraftigste anbefaling."
- Nicklas Nordbergh, CEO, John Henric AB

 

"Der var en fantastisk energi fra start til slut og Hardeep var meget nærværende, fyldte hele rummet ud og nåede os alle med det samme. Hardeeps måde at inspirere os alle, rørte os dybt, nogle med tårer i øjnene. Der var også grin og glad latter, og især hans rap vakte stor succes, og vi var alle med på en rapper. Der skal en person som Hardeep til at få os til at tænke over vores liv, og som kan flytte os ud af vores comfort-zone og gøre noget aktivt fremover. Tusind mange gange tak fordi du ville være sammen med os, Hardeep."
- Inge-Lise Johansson, National Chairman, European Management Assistants Denmark

 

"Hardeep taler fra hjertet. Han rørte mit hjerte med hans evne til at tale til vores inderste ønsker og ambitioner. Han motiverer og inspirerer mennesker til at udnytte livets mange muligheder."
- Oskar Singha, Price Waterhouse Coopers

 

"Har lige hørt Hardeep Dhanjal holde foredrag til netværksevent i Brøndby.
Den mand er for vild! Han fik 120 virksomhedsledere/ejere til at stå op og råbe så vi var hæse bagefter SAMTIDIG med at hans budskab trængte dybt ind hos mig og alle dem jeg talte med bagefter."

- Anders Thue Pedersen, Founder of CleverCode.dk & The TimeBlock Method

 

"Vi vil helt sikkert meget gerne have dig tilbage til et kommende arrangement, for du kan noget ganske særligt. Som jeg skrev til dig scorede du usædvanligt højt i vores evalueringer."
- Kaare Danielsen, Ph.D. Direktør, JobIndex

 

"Stor, stor tak til Hardeep, som med sin personlige fortælling er blevet Powerjobsøgernes forbillede. Hardeep fortæller så indlevende og at man fornemmer situationen, så følelserne påvirkes helt ind i sjælen. Hardeep har om nogen bevist, hvordan modighed og vedholdenhed har givet ham superkræfter, som han inspirerer og motiverer flere mennesker med. Powerjobsøgerne kan på det varmeste anbefale at investere i det Hardeep tilbyder. Før Hardeeps oplæg var vi tilskuere - nu er vi spillere på banen. You don't get what you want, but what you are. Vi er så begejstrede, at vi har booket Hardeep igen og glæder os til at opleve ham til Powerjobsøgernes næste arrangement."
- Pia Rasmussen, Eventkoordinator Powerjobsøgerne

 

"Jeg kan kun anbefale alle at bruge Hardeep som motivations taler og/eller coach. Han er et virkelig inspirerende menneske Hardeep er Danmarks mest motiverende foredragsholder!"
- Peter Hauge Jensen, Managing Director 3 x 34

 

"Wow, sikke en oplevelse… så er 2023 skudt i gang!
I fredags afholdt vi kick-off i vores lille virksomhed sammen med vores medarbejdere, hvor vi kiggede
tilbage på 2022 og satte retning og mål for 2023. Vores medarbejdere er vores aller vigtigste aktiv, og
derfor var vi stolte over, at kunne præsentere min tidligere kollega Hardeep Dhanjal, der om nogen
tændte en indre ild i os alle med sin motivational speech.
Hardeep brændte i den grad igennem og smittede os alle, med sin energi, og han formåede på aller
bedste vis at tilpasse sin speech til vores virksomhed og ikke mindst vores mål. Kommentarer fra vores
medarbejdere var bl.a.: OVERVÆLDENDE PÅ DEN FEDE MÅDE, STOF TIL EFTERTANKE, JEG ER KLAR TIL
2023, MOTIVERENDE, RØRENDE, INSPIRERENDE, HAM VIL JER GERNE OPLEVE IGEN.
Personligt sætter jeg stor pris hans unikke evne til at levere budskaber, der styrker troen på, at vi kan
lykkes – budskaber der rammer både hjerte og hjerne. Hvis I står i en situation hvor I skal have jeres
organisation løftet til et endnu højere niveau, så kan jeg kun varmt anbefale Hardeep."
- Stefan Kercza• CEO hos Finansrådgiverne A/S

 

"Tusind tak for en dybt inspirerende og berigende formiddag sammen med Hardeep. Deltagerne –
ledere fra vores små og store medlemsvirksomheder – blev udfordret på allerbedste vis og gik derfra
med en styrket vilje til at gøre en endnu større forskel for dem selv, deres familier og deres
medarbejdere. Hardeeps engagement og dedikation er smittende, og hans historie berørte os alle."
- Kristine Lyngbo, erhvervs- og turismechef, Udvikling Assens