”Livsændrende øjeblikke?

Nu og da, men kun et par gange i løbet af en levetid, støder du på de "potentielle" livsændrende øjeblikke eller mennesker, der inspirerer dig til at blive en bedre version af dig selv - min tur var i sidste uge!

Sammen med mine ledelseskolleger på Maersk Intrepid havde vi fornøjelsen af ​​at være inspireret af Hardeep Dhanjal.  Jeg kan ærligt sige på vegne af de 15 ledelseskolleger og mig selv, at det var intet mindre end fantastisk.

Se, vi i Maersk Intrepid ønsker at blive verdens sikreste, mest effektive og energiemissionsvenlige Jack-up rig i verden, men vi havde et problem. Noget har holdt os tilbage fra at åbne vores fulde potentiale, frygt for forandring.

Det er her Hardeep kommer ind i billedet, fordi han på en ekstraordinær energisk, men enkel måde formidler sådan et stærk besked, der sender bølger af selv-refleksion gennem din krop. Efter en times tid med Hardeep vil du stræbe efter at blive en bedre udgave af dig selv, og mere vigtigt vil det hjælpe dig med at opbygge modet til at sige højt, hvad du vil - og gå efter det!

Hardeep, tak for at bringe teamet og mig et kæmpe skridt nærmere vores mål. Nu er jeg overbevist om, at vi får succes. Hardeep, DU ER EN STJERNE! ”
- Jesper Moberg, Direktør, Rig manager Kl, Mærsk Drilling - Norge.

"Hardeep Dhanjal talte for nyligt på vores Global Leadership Conference i Istanbul, Tyrkiet, hvor 350 topledere fra hele verden var samlet til vores årlige strategiske topmøde.

Hardeep var fantastisk. Han havde forberedt sin tale grundigt og ramte alle de rigtige nøglepunkter der inspirerede og motivererede vores ledere til at lede igennem forandringen vi skal igennem for at lykkes på vores vigtige strategi. Personligt nød jeg også hans tale enormt. Hans historier var virkelig inspirerende. Hardeep knyttede smukt sine egne historier direkte til ISS's nøglepunkter i vores strategiske rejse. Han formåede endda at få os alle til at rappe lidt, og det er virkelig en præstation!

Jeg har modtaget fantastisk feedback fra mine ledelseskolleger, der var til stede, og jeg anbefaler varmt Hardeep til enhver gruppe, der leder efter en international inspirerende taler på topniveau!"
Jeff Gravenhorst, Global CEO at ISS A/S

"Kære Hardeep, en klar anbefaling herfra og af hjertet tak for dit motiverende og inspirerende indlæg!


Hardeep var motivational speaker på vores IBM GBS University dag, hvor han skulle motivere ca. 400 af vores kollegaer. Her leverede han en brandtale, hvor der var plads til både det alvorlige, det sjove og det tankevækkende. Hardeep er en unik motivational speaker. Hans mix af indisk-dansk, kombineret med attitude, gennemslagskraft fra rapmusikken, og en evne til at italesætte vores Purpose som virksomhed og mennesker, gør ham til en enestående og uforudsigelig fornøjelse for tilhørerne.Tilbagemeldingen fra kollegaerne har været intet mindre end imponerende, og jeg kan derfor uden tøven anbefale Hardeep Dhanjal som motivational speaker.PS. For at holde momentum har vi sågar lavet plakater og klistermærker med Hardeeps "kampråb": Oh, yeeeaah !! Så vi kan minde hinanden om at vi giver den 110% HVER gang !".
- Theresia Bock, GBS Denmark Workforce Leader, IBM

I dag havde vi samlet alle Irmas Butiks og Souschefer til et mentalt boost, inden den vigtige julehandel. Vi havde i den forbindelse inviteret Hardeep Dhanjal til at sætte rammen. Hold da nu op. Jeg har i min lange karriere hørt mange Keynote speakers, også mange berømte internationale. Men jeg har ALDRIG, som i ALDRIG set og hørt en præstation som den Hardeep leverede i dag. Det var to the point, det gik lige i hjertet og blev leveret med en power jeg aldrig har oplevet før. Vores team tog hjem opløftede, og ikke i tvivl om hvem der har ansvaret for at få ting til at ske i deres privatliv og arbejdsliv. SÅDAN! Hardeep Dhanjal, du er en stjerne, og tak for energien.
- Søren Steffensen, CEO, Irma

 

Hardeep er anderledes. Hans historie er unik og ærlig. Hans evne til at fortælle historien og samtidig knytte den til kernebudskabet er fascinerende. Hans måde at ”tage rummet” og holde publikums opmærksomhed på er simpelthen fantastisk.
Vi brugte Hardeep til at præsentere en specifik besked relateret til teamdynamik og den menneskelige faktor. Hans professionalisme og dedikation til at matche vores behov var langt over forventning. Der er ingen anden måde at beskrive hans tale på end ”spot on”. De 90 minutter med Hardeep føles som 10, og tilbagemeldingen fra vores hold var positiv uden undtagelser.
Det er med glæde jeg anbefaler Hardeep. Du og dit team bliver ikke skuffet.                                - Helge Talleraas, Alliance Performance Manager, Aker BP, Mærsk, Halliburton

 

Jeg er imponeret over, og rørt ved den måde Hardeep var i stand til at give en times præsentation, der opsummeret visionen og ambitionen i vores organisation og samtidig fanget alt som vi havde talt om i forberedelserne. Præsentationen var professionel, velforberedt, følelsesladet, humoristisk og resulterede i en stående ovation fra deltagerne. Det har jeg aldrig har oplevet før. Hvis du er på udkig efter en stærk motiverende taler, der på den mest fantastiske måde forstår, hvordan man står over for sin frygt og skaber en seriøs holdånd og tankegang, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Hardeep Dhanjal.
- Anne-Sophie Haagensen, Senior Compliance Officer, Danske Bank

 

Efter at have oplevet Hardeeps effekt og magt har jeg haft den positive oplevelse at arbejde sammen med Hardeep under den løbende omdannelse af kundeservicefunktionerne hos YouSee. Hardeep er en autentisk, positiv, drevet person, der har understøttet ledelsesændringer i retning af en data-styret performancekultur. Han har gjort dette ved at levere sin egen magtfulde historie samt løbende udvikle nye udfordringer til ledelsen for at skubbe dem i retning af at nå deres mål. Hans ærlige, ydmyge tilgang rammer hårdt, hvor det ofte er nødvendigt. Hans engagement i at blive involveret i "vores" proces taler til hans høje niveau af professionalisme. Venligst gør dig selv og din organisation en tjeneste og book Hardeep så hurtigt som muligt. Han vil uden tvivl skubbe dig til højere niveauer.
- Rolf Adamson, Senior Vice President, Customer Contact Centers, Yousee

 

Jeg har hørt mange internationale toptalere i mit liv / karriere, så jeg er ikke så let at imponere længere, men efter 90 minutter med Hardeep ved jeg ikke hvordan jeg skal starte. Oplevelsen med denne fantastiske person var utroligt. Han gav den mest troværdige og motiverende tale, jeg nogensinde har oplevet. Han tog os på hele rejsen fra nogle af de sjoveste situationer i ungdommen til de mest tankevækkende livsmomenter. Alt blev fortalt fra hjertet ... Ikke noget han havde læst og hørt. Det var baseret på situationer, han har været igennem. Hardeep er simpelthen den mest fantastiske Foredragsholder du kan bestille. Han vil røre dig med hans ord og tilstedeværelse. Det er ligegyldigt, om det bare er et lille firma eller det er et globalt top 500 firma ... Book ham! Oveni det hele, lykkedes det Hardeep at levere en energi indsprøjtning af dimensioner, og så er han tilmed en af de mest sympatiske og ydmyge personer jeg nogensinde har mødt. Lad aldrig nogensinde chancen for at opleve 1 1/2 - 2 timer med denne person gå dig forbi. Hardeep det var en ære at have dig som en del af vores holddag.
- Carsten Haugaard, Owner, Activator Group, Vestas Program Team

 

Produkt- og udviklingsafdelingerne på Momondos kontor i København har haft den ære at opleve Hardeep, og hans foredrag ”Den Menneskelig Faktor”. Efter en gruppedag med kicking off 2019 med vores vision, strategi, målsætninger og vigtige resultater, har Hardeep hjulpet os til virkelig at sikre, at alle blev inspireret til at nå disse mål og hvordan man gør det. Hardeep gjorde et fremragende arbejde i at sikre sig at forstå vores forretning, industri og emne på forhånd og skræddersyede hans tale til vores specifikke publikum. Resultatet var en uovertruffen intensitet igennem hvert minut i hans tale. Han modtog ekstremt positiv feedback fra vores hold. Hardeep har en fantastisk evne til at tale direkte til hjerter og sind for mennesker og var virkelig inspirerende i hans tilgang til os. Hardeep hjalp vores hold til at se både hinanden, og målene for vores organisation, i et nyt lys og han inspirerede ændringer, der faciliterer bedre ydeevne længe efter vores kick-off sluttede.
- Pernille Trolle Brøgaard, Director of Product Management, momondo

 

Hardeep er en fremragende inspiration til udvikling af dit fulde potentiale som person og team. Han fremhæver de vigtigste ting I livet og sætter dem I perspektiv. Han lærer dig at udfordre din frygt for at opnå dine visioner. Benyt tilgivelse, dedikation og disciplin, samt fokus, analyse og ikke mindst handling, til at opnå din vision og til at overvinde forhindringerne selvom ”tilskuerne” siger at det ikke kan lade sig gøre. Hardeep bruger sin egen livshistorie som fundament til at inspirere, og derved kobler han sit liv til dit liv og organisationens mål. Herved inspirerer han os alle til at ændre mindset og fokus for at bringe os tættere på vores vision for os selv og vores organisation. Alt dette gennemføres i en 75 minutters nærværende kraftpræstation (på engelsk) uden powerpoints eller noter. Du ender med at side med gåsehud over hele kroppen, mentalt og følelsesmæssigt berørt og klar til at handle.
- Søren Thorbjørn Larsen, Director, Dep. EPC Dir. and Project Mgmt. Support, Wind Power, Ørsted

 

Kære Hardeep. Det er fuldt fortjent at du blev valgt til årets indlægsholder i Brøndby IF. Du leverede et energifyldt, skarpt og ekstremt motiverende indspark til vores netværk. Det virker så stærkt, fordi det kommer fra hjertet baseret på dine egne livserfaringer, hvor du er drevet af en utrolig vindermentalitet og vedholdenhed. Du er symbolet på en succesfuld mønsterbryder. Jeg er sikker på at vi vil bruge dig som motivator i Brøndby IF igen og giver dig gerne mine varmeste anbefalinger. Sportslige hilsener.
- Ole Palmå, Direktør, Brøndby IF

 

Vi havde fornøjelsen af Hardeep til vores IT-dag hvor vi arbejdede med temaet "Forandringer & transformation" og han ramte alle i hjertet med sine budskaber samt positive energi. Hardeep er utrolig passioneret og inspirerende og er virkelig dygtig til at krydre seriøse budskaber med både humor og varme. Alle gik den dag, hjem med et energiboost og nogle fine guldkorn til refleksion omkring eget potentiale og udviklingsmuligheder. Jeg kan på det varmeste anbefale Hardeep som inspirator og motivator.
- Torben Rosenkrans, Head of IT, Skandia

 

Jeg ønsker at udvide en stor tak på vegne af PepsiCo Nordic! Tak for den utrolige motiverende tale under vores PepsiCo Nordic Kick Off-begivenhed på Legoland Conference Center. Passionen og din energi er uovertruffen og virkelig inspirerende! Og også meget humoristisk! Feedbacken har været super positiv, og du har virkelig inspireret os alle til at gå den ekstra mil for at udfordre frygt og tro på at nå høje mål ved udholdenhed og løbende forbedringer. Dit fokus var spot on, og timen gik alt for hurtigt. Vi værdsat virkelig det forberedende arbejde, du havde lagt i det, og du brugte tydelige referencer og relaterede dine emner til vores forretning - meget værdsat.Vi anbefaler dig stærkt til alle, der har brug for høj energi, motivation, inspiration og stof til eftertanke. Vi håber at byde dig velkommen snart igen.
- Kenneth Damgaard, Franchise Manager, CSD / NCB Danmark, / Finland / Island

 

Hvordan får man 150 mennesker til at sidde tryllebundet i 75 minutter? Man hyrer Hardeep og får et helt igennem fantastisk, energifyldt, tankevækkende, alvorligt og sjovt foredrag. Hardeep er personlig, helt nede på jorden og tør bruge egen sårbarhed/svagheder til at fremhæve sine pointer og formåede samtidig at drage parallel til vores branche (Energisektoren). Et helt igennem medlevende og stærkt foredrag (holdt på engelsk). Vi kan kun anbefale Hardeep – han skal opleves.
- Christian Juul, Vice President, DONG Energy Wind Power A/S

 

Igennem årene har jeg mødt mange peptalkere/talere, men aldrig har jeg mødt nogen som Hardeep. Hardeep er uden sammenligning den bedste jeg har hørt. Hvor han med sin ærlige og enormt autentiske facon tryllebandt os alle sammen (300 tilhører) med sin historie. Jeg kan med 100% anbefale Hardeep som taler – du vil ikke blive skuffet! Han vil fylde dig med inspiration og glæde.
- Gorm Rasmussen, Indehaver Carl Ras A/S

 

Tusind tak for en inspirerende eftermiddag, hvor du i den grad gav os både energi og inspiration. Du var en virkelig positiv oplevelse og du var god til at skabe den gode stemning fra det øjeblik du trådte ind ad døren. Din entusiasme og høje energi ramte plet fra første færd og gav os alle stor energi. Du evnede at kombinere humor med det alvorlige budskab og gjorde det både tilladt og lettere for os at kigge indad. Du er en eminent historiefortæller og formår at bevare den røde tråd, uanset om referencerne er dine egne oplevelser eller historier du er stødt på gennem årene i dit spændende netværk og interesse for andre mennesker. Det kan mærkes. Du har nogle helt klare og fede budskaber: Enten er du tilskuer, eller også er du spiller! Kom ud af din comfort zone - Det er der det bliver svært og det er her du udvikler dig! Dem tager vi med os og kommer til at referere dem igen og igen. Det er virkelig inspirerende at du tager udgangspunkt i dig selv - både når det har været uskønt og svært, samt når det hele er gået op i en højere enhed og lykkedes for dig. Din målrettethed, passion og evne til at formidle var en stor gevinst for os og sætter gang i de små grå hos alle. Endnu en gang tusind tak 🙂
- Charlotte Lentini From, Nordic HR Project Manager, Eniro
- Mikkel Nedza, Head of Nordic Customer Service & Sales Support, Eniro

 

Messen blev skudt i gang af Hardeep, som var fantastisk og klart den bedste indpisker i de ni år jeg har været med. Foredraget den første dag var også med til at gøre os lige lidt mere opsatte. Endnu engang tak, for et fantastisk indlæg.
- Mikael Holm, Koncern Indkøbschef / Corporate Purchasing Manager, Carl Ras A/S

 

Tusind tak for en dybt inspirerende og berigende formiddag sammen med Hardeep. Deltagerne – ledere fra vores små og store medlemsvirksomheder – blev udfordret på allerbedste vis og gik derfra med en styrket vilje til at gøre en endnu større forskel for dem selv, deres familier og deres medarbejdere. Hardeeps engagement og dedikation er smittende, og hans historie berørte os alle.
- Kristine Lyngbo, erhvervs- og turismechef, Udvikling Assens

 

Hardeep overrasker publikum løbende med sin iørefaldende historiefortælling og store sceneoptræden. Hans budskab er effektivt og beskæftiger sig med nogle af de mest relevante menneskelige udfordringer som organisationer står overfor i dag. Som inspirerende taler samarbejder han med publikum og tager dem om bord på hans forandringsrejse. Han efterlader sit publikum med en række selvreflektioner og ønsket om at ændre sig - hvilket er en væsentlig årsag til at vi inviterer Hardeep tilbage som en inspirerende taler igen og igen. Højt anbefalet.
- Kenneth Thomsen, Chefkonsulent, Group HR, Danske Bank

 

Kære Hardeep. Tak for et motiverende, medrivende og super interessant foredrag forleden. Lige fra første møde med dig, fornemmes det tydeligt hvordan du med stor ydmyghed påtager dig opgaven, at motivere dit publikum - du formår på en seriøs og samtidig uhøjtidelig måde, at formidle dit budskab så det mærkes helt ind i hjertet. Tak fordi du aldrig gav op! Jeg vil sørge for på vores interne blog for alle vores ejere (ca. 300 stk. familier) at skrive et indlæg om dig og vores oplevelse, der er mange erhvervsledere blandt vores ejere og derved håber jeg, at du oplever interesse fra dem.
- Laila Albæk Salem Køj, Direktør, 21-5

 

Først og fremmest mange tak for dit inspirerende indslag på vores møde, forrige mandags. Jeg synedes du ramte deres situation utrolig godt og fik alle op af stolen og rykket rundt på deres opfattelse. Du har fået mange meget fine tilbagemeldinger og skabt en stor inspiration. Jeg har allerede hørt om flere som har fortalt om dit indslag til familie og kolleger – jeg er sikker på de gerne ser og hører mere fra dig i fremtiden. Sidst, men ikke mindst skabte dit indlæg en perfekt afsæt for de emner og diskussioner vi havde gennem resten af dagen. Reference til at tage vare på egen succes, ikke at stille sig tilfreds med godt og turde sætte sig ambitiøse mål og forfølge dem faldt ualmindeligt godt sammen med de senere temaer.
- Jens Egelund-Muller, Country Manager i Danmark og Norge, Wella

 

Hos Intellishore havde vi fornøjelsen af, at have Hardeep give et helt fantastisk, inspirerende og motiverende energiopladning for hele virksomheden samme dag som vi rejste på vores årlige seminar i Tokyo. Formålet med foredraget var at flytte vores firma fra "good" to "great". Med sin energiske og lidenskabelige personlighed ramte Hardeep simpelthen opgaven perfekt, med hårde fakta, personlige historier, disciplin, livsrefleksioner krydret med utrolige rytmiske beats. Hvis du ønsker at inspirere dit publikum, motivere holdets præstationer eller bare har brug for en opmuntrende indsprøjtning af vitalitet, så er Hardeep din fyr. Han katalyserede processen for os, og vi er overbeviste om, at timen med Hardeep har antændt vores bestræbelse på at nå storhed i alt, hvad vi gør som et firma og for vores kunder. Jeg giver hermed Hardeep mine varmeste anbefalinger.
- Amit Lutra, stiftende partner, Intellishore A/S

 

Hardeep leverede et fantastisk inspirerende og motiverende oplæg og indspark, der stimulerede og berigede os alle. Han pirrer vores tanker og sætter masser af overvejelser i gang samtidig med at vi alle fik et godt grin og trænet vores sangstemmer.
- Kenneth Damsgaard Hyde, Arbejdsmarkeds- og borgerservicechef, Sorø Kommune

 

Tak for din fantastisk inspirerande tale! Vi skal absolut skrive en referanse!
Jeg skal sörge for at dit navn blir nevnt i förbindelse med de andre sessions vi skal ha i Ikano, så håber jeg du får noen förre opdrag! Tak igen!

- Cecilia Ståhle, Head of Customer Operations, Ikano Bank

 

Tusind tak for i går. Det var helt fantastisk og super god energi. Jeg har fået mange tilkendegivelser fra mine kolleger, som synes du var helt forrygende. Fedt med den opsang du kom med og din måde at bruge din egen historie, en god portion humor krydret med work hard, play hard-mentalitet gik lige ind i hjertet på os. Jeg har mange af mine kolleger som kom forbi mig og var ret begejstret og flere har sagt at de vil anbefale dig videre til andre. Mon ikke du snart får nogle henvendelser om et foredrag i den nærmeste fremtid. Jeg er sikker på, at vi ville kunne bruge dig i andre sammenhænge her i huset.
- Cem Arslan, Kompetencerådgiver/Advisor – Leadership Pipeline, CfL

 

Hardeep har en helt unik evne til at ramme mennesker i hjertet og inspirere dem til at kæmpe for deres mål. Han er passioneret og overføre hans egen passion og energi til publikum. Hardeeps foredrag er en super indslag til en hver form for business event. Jeg giver Hardeep min kraftigste anbefaling.
- Nicklas Nordbergh, CEO, John Henric AB

 

Der var en fantastisk energi fra start til slut og Hardeep var meget nærværende, fyldte hele rummet ud og nåede os alle med det samme. Hardeeps måde at inspirere os alle, rørte os dybt, nogle med tårer i øjnene. Der var også grin og glad latter, og især hans rap vakte stor succes, og vi var alle med på en rapper. Der skal en person som Hardeep til at få os til at tænke over vores liv, og som kan flytte os ud af vores comfort-zone og gøre noget aktivt fremover. Tusind mange gange tak fordi du ville være sammen med os, Hardeep.
- Inge-Lise Johansson, National Chairman, European Management Assistants Denmark

 

Hardeep taler fra hjertet. Han rørte mit hjerte med hans evne til at tale til vores inderste ønsker og ambitioner. Han motiverer og inspirerer mennesker til at udnytte livets mange muligheder.
- Oskar Singha, Price Waterhouse Coopers

 

Har lige hørt Hardeep Dhanjal holde foredrag til netværksevent i Brøndby.
Den mand er for vild! Han fik 120 virksomhedsledere/ejere til at stå op og råbe så vi var hæse bagefter SAMTIDIG med at hans budskab trængte dybt ind hos mig og alle dem jeg talte med bagefter.

- Anders Thue Pedersen, Founder of CleverCode.dk & The TimeBlock Method

 

Vi vil helt sikkert meget gerne have dig tilbage til et kommende arrangement, for du kan noget ganske særligt. Som jeg skrev til dig scorede du usædvanligt højt i vores evalueringer.
- Kaare Danielsen, Ph.D. Direktør, JobIndex

 

Stor, stor tak til Hardeep, som med sin personlige fortælling er blevet Powerjobsøgernes forbillede. Hardeep fortæller så indlevende og at man fornemmer situationen, så følelserne påvirkes helt ind i sjælen. Hardeep har om nogen bevist, hvordan modighed og vedholdenhed har givet ham superkræfter, som han inspirerer og motiverer flere mennesker med. Powerjobsøgerne kan på det varmeste anbefale at investere i det Hardeep tilbyder. Før Hardeeps oplæg var vi tilskuere - nu er vi spillere på banen. You don't get what you want, but what you are. Vi er så begejstrede, at vi har booket Hardeep igen og glæder os til at opleve ham til Powerjobsøgernes næste arrangement.
- Pia Rasmussen, Eventkoordinator Powerjobsøgerne

 

Jeg kan kun anbefale alle at bruge Hardeep som motivations taler og/eller coach. Han er et virkelig inspirerende menneske Hardeep er Danmarks mest motiverende foredragsholder!
- Peter Hauge Jensen, Managing Director 3 x 34

FOREDRAG

(Der vises kun udvalgte foredrag)

 • 2021
 • COWI 1 Juni.
 • Roskilde Handelsskole 20 Maj.
 • Seimens 18 Maj.
 • KMD 5 Maj.
 • VUC Lyngby 4 Maj.
 • Interserve UK 22 April.
 • Danske Bank 16 April.
 • Tack International 16 April.
 • Basic Bank 15 April.
 • Ungcenter Kolding 9 april.
 • TDC 8 April.
 • Mitie London 1 April.
 • Mitie London 18 Marts.
 • DEIF A/S 5 Marts.
 • TACK Denmark 25 Feb.
 • Intrum A/S 11 Feb.
 • Falcon.io 5 Feb.
 • TRYG Forsikring 22 Jan.
 • TRYG Forsikring 21 Jan.
 • Frederiksborg Gym 13 Jan.
 • Coprate.io 11 Jan.
 • 2020
 • Sleeknote 2 dec.
 • Ørsted 4 dec. 
 • Vivino 2 dec.
 • København Håndbold 27 nov.
 • Randers Regnskov 23 nov.
 • Ørsted 7 nov.
 • John Lewis Hong Kong 4.nov.
 • VUC Syd 2 nov.
 • Lloyds Bank London 22 okt.
 • Movia 9 Okt.
 • Ledernes Hovedorganisation 1 Okt.
 • Sleeknote 30 Sep.
 • Designerskolen 15 Sep.
 • BFI Indkøb 10 Sep.
 • Intellishore 8 Sep.
 • Mærsk Drilling (3) 26 Aug. 
 • Online speak 17 Aug.
 • Lyngby Gym 14 Aug.
 • Fredensborg 11 Aug.
 • Mærsk Drilling (2) 6 Aug.
 • Mærsk Drilling 4 Aug.
 • Roche Diagnostics 30Jan.
 • Privatsikring 29 Jan. 
 • Redbarnet 24 Jan.
 • Mærsk - Norge 23 Jan.
 • Lejre Kommune 22 Jan.
 • Irma Ledergruppe 22 Jan.
 • Invorkers 17 Jan. 
 • Frederiksborg Gymnasium 15 Jan.
 • Ålborghus Gymnasium 9 Jan. 
 • 2019
 • Ringsted Campus 29 Nov.
 • Turkish Airlines 26 Nov.
 • København 20 Nov.
 • Helsingør Ungdom 18 Nov.
 • Erhvervsstyrelsen 7 Nov. 
 • Ungdom 24 Okt.
 • Netværk 12 Okt.
 • Modström 8 Okt.
 • EY Ernst & Young 4 Okt.
 • Privatsikring 1 Okt.
 • VUC Åbenrå 23 Sep.
 • BMS Cranes 14 Sep. 
 • Hultaforce Kundemøde 12 Sep.
 • Roche Diagnostics 6 Sep.
 • Horsens VUC 30 Aug.
 • Hultaforce 26 Aug.
 • Lyngby 16 Aug. 
 • Mulernes Legatskole 16 Aug.
 • Fredensborg 14 Aug.
 • Youth Summit Sønderborg 7 Aug.
 • London – England 16 Juli.
 • Daxiomatic 20 Juni.
 • Malmø – Sweden 19 Juni. 
 • Mærsk 4 Juni. 
 • Leadership Conference – Istanbul Turkey 22 Maj.
 • Center for familiepleje 4 Maj. 
 • ADVODAN Advokater 3 Maj. 
 • Årsmøde 29 April.
 • Livsværk 27 April. 
 • Størstrøm VUC 23 April.
 • IBM 5 April.
 • AddWish 2 April.
 • Maskinmestrenes Forening 7 Marts. 
 • Forbrugerrådet 6 Marts.
 • Roskilde Handelsskole 6 Marts.
 • Brøndby IF 27 Februar.
 • UU 20 Februar.
 • UngDanmark 2 Februar. 
 • AP Pension 28 Januar. 
 • BiQ 25 Januar.
 • Tryg Forsikring 24 Januar.
 • DYNAMIC 18 Januar.
 • EUC Nord 18Januar.
 • Erhverv Hjørrings Nytårskur 17 Januar.
 • UCN Nordjylland 17 Januar.
 • Momondo 10 Januar.
 • Aalborghus Gymnasium 8 Januar.
 • 2018
 • Award show unge København 21 December.
 • Tryg Forsikring 18 December.
 • Rungsted Gymnasium 13 December.
 • Haderslev Jobcenter 12 December. 
 • Kvickly Lederkonference 5 December.
 • Yousee Ledersamling 3 December.
 • Kolding UU 29 November.
 • TRYG 27 November.
 • DSB 21 November.
 • Danske Bank Talent udvikling 20 November.
 • Læresamling 15 November. 
 • Vestas 9 November.
 • VUC Syd 5 November.
 • Klintebjerg Efterskole 2 November.
 • Tryg elever 31 Oktober.
 • Assens 23 Oktober. 
 • IRMA Lederkonference 9 Oktober. 
 • Horsens Bibliotek 4 Oktober.
 • Classenskelegatsskolen 27 September. 
 • Classenskelegatskolen 26 September.
 • Netværksgruppe 17 September. 
 • ISS 13 September.
 • Kriminalforsorgen 7 September. 
 • ZBC 31 August.
 • TDC 28 August.
 • Netværksgruppe 23 August. 
 • DGI Esport 11 August.
 • Hassenberg Gym 9 August.
 • Kolding IBC 9 August.
 • Udvikling Assens 8 August.
 • The Whole Company 8 Juni.
 • Netværksgruppe 8 Juni.
 • Lindberg International 7 Juni. 
 • Kalundborg Kommune 31 Maj.
 • Ørsted Wind power 30 Maj.
 • Psyk+ 28 Maj.  
 • Danske Bank 24 Maj. 
 • Stevns Kommune 23 Maj
 • Tyskland 3 Maj.
 • Psyk+ 2 Maj. 
 • DCC Energi 20 April. 
 • VL Gruppe 18 April.
 • TEDx 14 April.
 • VID Gymnasium 23 Marts.
 • Skole & Uddannelse 22 Marts.
 • Københavns Kommune 17 Marts.
 • Dialab Bestyrelsesmøde 8 Marts.
 • Sephora 8 Marts.
 • Vejle Erhvervsskole Lærersamling 1 Marts. 
 • Forældre Foreningen Sorø 23 Februar. 
 • Yousee Retail 7 Februar. 
 • Ledership Conference 6 Februar.
 • Keynotespeak 2 Februar. 
 • Pepsi Nordic 25 Januar.
 • Yousee 24 Januar.
 • ISS Lederseminar 23 Januar.
 • Psykiatri Plus KBH 18 Januar.
 • Storstrømforsikring 17 Januar.
 • Danske Bank 16 Januar.
 • Psykiatri Plus 15 Januar.
 • Nets Danmark 12 Januar.
 • Aalborghus Gymnasium 9 Januar. 
 • Vestergaard 2 Januar. 
 • 2017
 • Yousee 20 dec.
 • Tårnby 19 dec.
 • Jobcenter Haderslev 13 dec
 • Assens ungdom 6 dec. 
 • D`bramante  1928 5 dec.
 • Hillerød 10 klasse center 4 dec.
 • Rosendalskolen & Hobro Søndre skole 30 nov.
 • VUC Nordsjælland 23 nov.
 • VUC Vejle 22 nov.
 • Nykredit Leasing 13 nov.
 • Børne og Unge 9 nov.
 • Kerteminde Efterskole 4 nov.
 • Læreforeningen Sjælland nov .
 • Aabenraa Kommune Karrieremesse 31 okt. 
 • Midtskole 30 okt.
 • Telia Danmark 26 okt.
 • Sorø Kommune 25 okt.
 • Gribskov Efterskole 24 okt.
 • Kalundborg Kommune 24 okt.
 • Tryg Forsikring 13 okt.
 • Skyum Idrætsefterskole 12 okt. 
 • Albertslund VUC 10 okt.
 • Campus Vejle 5 okt.
 • Nets Danmark 2 okt.
 • Copenhagen Marriott Hotel 30 sep.
 • Danske Bank 29 sep. 
 • Riss Friplejehjem 28 sep.
 • Tønder VUC 28 sep.
 • Assens Ungdomsskole 21 sep.
 • Helsingør 10 klasser 20 sep.
 • Guldborgsund kommune 15 sep.
 • Skanderborg Kompetencecenter 14 sep. 
 • Socialpædagogerne  11 sep.
 • Ølgod Efterskole forældre dag 3 sep. 
 • Gunslevholm Idrætsskole 1 sep.
 • Skandia Pension 31 August.
 • Yousee 26 August.
 • Dong 22 August.
 • IBC Kolding 21 August.
 • VUCSyd 9 August. 
 • Carl Ras 10 Juni. 
 • Privat arrangement 10 Juni.
 • Odense Community College 10 maj.
 • Brøndby IF Netværk 10 maj.
 • Intallishore 2 Maj
 • Albertslund 28 april
 • Netværk Danmark 25 april.
 • Vejle 19 april.
 • Primo Tour Ligaen 18 april
 • EA Sports Team 11 April
 • Albertslund 6 April
 • Fyns Erhvervs Netværk 30 marts.
 • Stibo Systems Partner Conference 30 marts.
 • Liga Håndbold 20 marts.
 • Haderslev VUC 6 Marts.
 • Cult A/S 2 marts. 
 • Ranum 14 feb. 
 • Gribskov 9 feb. 
 • Skyum Idrætsefterskole 1 feb.
 • Skolelederforeningen 27 Jan.
 • UCN Hjørring 17 jan.
 • Aalborg Gymnasium 16 jan.
 • Campus Vejle 13 Jan.
 • Eniro Keynote Speak 13 Jan.
 • 2016
 • Business Kickoff 8 dec. 
 • Danske Advokater 7 dec.
 • Skolelære & Ledere Vejle 7 dec.
 • Tårnby 6 dec.
 • Netværk Danmark 25 nov.
 • Nordvesthuset 19 nov.
 • Wella Denmark 7 nov.
 • DUSK-Net, 5 nov.
 • Speakersclub København  1 nov.
 • Speakerclub Århus 25 okt.
 • Nordvest Ungdom 12 okt.
 • Høje Taastrup Gymnasium 11 okt.
 • Athena Conference 6 okt.
 • IBC Kolding 4 okt.
 • Aabenraa Handelsskole 3 okt. 
 • LittleBigHelp Velgørenhed okt.
 • Brøndby Hallen 27  sept.
 • Nørbæk Efterskole 24 sept.
 • Fredensborg Kommune 22 sept.
 • Skandia 16 sept.
 • Fredensborg Kommune 15 sept.
 • Albertslund 12 sept. 
 • Dansk Standard 8 sept.
 • Ølgod Efterskole 4 sept.
 • Hotel Absalon 1 sept.
 • PricewaterhouseCoopers (PWC) 26 aug.
 • DSB 26 aug.
 • DSB 25 aug.
 • Helsingør Ungdomsskole 17 aug.
 • Momentum Academy 17 aug.
 • Udvikling Assens 16 aug.
 • Ringsted Musik- og Kulturefterskole 11 aug.
 • Christinelystskolen, Lemvig 2 aug.
 • Fagdag Lærerne i Gribskov Kommune 28 juni.
 • Skovvangskolen 21 juni.
 • Privat arrangement 9 apr.
 • Skolen ved Bülowsvej, Frederiksberg 2 apr.
 • Nykredit Bank, Finansforbundet 31 marts.
 • EUC Syd 29 marts.
 • Skolelederforeningen Konference 10 marts.
 • Center for pædagogisk udvikling 25 feb.
 • Hedensted Kommune 24 feb.
 • University College Nordjylland 18 feb.
 • Ishøj Gymnasium CPH West 10 feb.
 • Knord Lyngby 25 jan.