Hardeep har flere gange holdt oplæg for vores kursister gange været her på HF & VUC Nordsjælland. Hver gang har han efterladt kursisterne med en masse stof til eftertanke, energi og tro på sig selv. Som få andre, rammer Hardeep noget i vores unge. De kan mærke at hans budskab er relevant for dem, tilpasset dem, og at det kommer fra hjertet såvel som fra hjernen. Det er heller ikke det nemme budskab Hardeep leverer: Tag ansvar i dit eget liv, og sørg for at din indsats matcher din vision! Vi oplever hver gang, at rigtigt mange efter oplæggene gerne vil tale med Hardeep – og at Hardeep hver gang tager sig tid, og formår at være nærværende over for den enkelte. Vi kan absolut anbefale Hardeep som oplægsholder og inspirator.
Robert McCluskey, Uddannelseschef HF & VUC Nordsjælland

Tilbragte 1 time i selskab med Hardeep. Det vildeste jeg nogensinde har været med til. Hardeep motivere til gå efter og nå dine drømme. ” Det skal opleves”. Den energi, den direkthed. Der var flere gange hvor jeg havde gåsehud over hele kroppen.
Susanne K. Westerby, Underviser/vejleder, Center for kompetence og brobyging – ckb

Jeg har faktisk ikke fået vejret endnu, – Hardeeps foredrag i dag var intet mindre end fantastisk, – jeg, mine kollegaer og eleverne fik virkelig noget at tænke over. Jeg skal gøre mit til at han bliver fast ”gæst” for vores elever hvert år.
– Tine Lehwald, Underviser, Knord Lyngby

Vi har gennem tiden haft mange oplægsholdere til div. arrangementer med vores elever, men aldrig har jeg oplevet så stort bifald efter ca. 75 min. – sluttende med stående bifald.
Vi mødte her en oplægsholder der ville forandre den enkelte HG-elev liv til noget bedre. Her med afsæt i sit eget liv og alle de forhindringer og modstand han havde mødt og overvundet. Hardeep var 110% i øjenhøjde med alle eleverne i salen og fyldte i den grad rummet ud med både stor empati og autoritet.
Ud fra en pædagogisk betragtning lykkes Hardeep rigtig godt at give eleverne et helt nyt syn på deres dannelse og fremtidige eksistensmuligheder… Med ønske om rigtig mange andre også får lov at opleve Hardeep kan jeg kun give mine bedste anbefalinger.

– Ole L. Jørgensen, Handelsskolelærer på Campus Vejle

Lige fra Hardeep trådte op på scenen, var alles opmærksomhed rettet mod ham. Han fyldte rummet ud med sin personlige historie serveret på en meget direkte og lettilgængelig facon. Han formåede at overraske, chokere, og provokere eleverne til at reflektere over deres liv og fremtid. Elevernes reaktion har efterfølgende været: ”Han talte lige til mig” ”Han giver aldrig op” ”Han ramte mig lige der hvor det gør mest ondt”.
– Linda Buhl Krog – Underviser, Århus Købmandsskole

Det var en super god oplevelse at have besøg af Hardeep – STOR succes.
Der var en super god energi og Hardeep var meget nærværende i forhold til vores elever og det introforløb som vi er startet på i dag. Det er sjældent at der er så mange som gerne vil sige tak som vi har oplevet i dag. Hardeep har helt sikkert ramt rigtig mange af vores elever på den gode måde. Vi vil helt sikkert gøre brug af Hardeep en anden gang og ligeledes give vores anbefalinger videre i vores netværk.

– Dorthe Schoubye – Uddannelsesleder, HG Roskilde Handelsskole

85 ambitiøse jurastuderende fra KU havde torsdag aften fornøjelsen af, at lade sig blive inspireret og motiveret af Hardeep Dhanjal. Med en imponerende indlevelse, et usædvanligt energiniveau og en udsøgt evne at fremprovokere stof til eftertanke, stjæler Hardeep helt naturligt og overlegent al opmærksomheden og tryllebinder sit publikum fra start til slut.
På baggrund af vores oplevelse med Hardeep, kan Jurafabrikken i København på det varmeste anbefale Hardeep som oplægsholder til hvilket som helst arrangementet og foran hvilket som helst publikum. ”Det er hvad du siger til dig selv, om dig selv”.

– Andreas Koefoed Rolskov, Jurafabrikken, København

Jeg er imponeret over, og rørt ved den måde Hardeep var i stand til at give en times præsentation, der opsummeret visionen og ambitionen i vores organisation og samtidig fanget alt som vi havde talt om i forberedelserne. Præsentationen var professionel, velforberedt, følelsesladet, humoristisk og resulterede i en stående ovation fra deltagerne. Det har jeg aldrig har oplevet før. Hvis du er på udkig efter en stærk motiverende taler, der på den mest fantastiske måde forstår, hvordan man står over for sin frygt og skaber en seriøs holdånd og tankegang, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Hardeep Dhanjal.
– Hans Frøslev Jensen, Skoleleder, Centerfor Skoler og Dagtilbud, Fredensborg Kommune

Vi synes det var et fantastisk foredrag. Hardeep har et talent og en energi der er gribende og hans evne til at fange eleverne i øjenhøjde gør hans fortællinger troværdige og de unge havde respekt for det. Den dramatiske og fortællende tilgang gjorde det personligt og levende og Hardeep er meget præcis og coachende. Vores elevgruppe har ofte svært ved at holde fokus og koncentration i mere end 30 min. ad gangen. Hardeep formåede at holde eleverne fokuseret i næsten 90 minutter. Hardeep er charmerende, sjov, udfordrende, modig og levende. Feedback fra skolens elever, lærer og ansatte har kun været positiv og vi vil meget gerne fortsætte samarbejdet med Hardeep og invitere ham til flere foredrag i hele Ungdomsskolens heltidsundervisning.
– Byskolen, København

Hardeep har en enestående evne til at tale til både de unge, deres forældre, undervisere og vejledere. Hans talent for at formidle stærke personlige historier fra hans egen liv giver ham en sjælden indlevelsesevne. Han taler fra hjertet til hjertet. Hans egen passion kommer langt ud over scenekanten og rammer helt ned på bageste række. De unge lytter og mærker hans positive budskab om at tage ansvar for dit eget liv. Vi har haft stor succes med at invitere Hardeep til vores uddannelsesaftener. Det er en fornøjelse at se 4-500 deltagere (elever og forældre) blive ramt af det samme budskab, når Hardeep går på scenen. Jeg kan stærkt anbefale en time med Hardeep.
– Jens Christy, Centerleder, UU Oresund

Der var en rigtig god dialog både med Athenas og direkte med Hardeep – meget tilfreds med hele strukturen omkring bookingen. Selve foredraget var også yderst tilfredsstillende, og man følte det var skræddersyet til os. Især var jeg imponeret af hvor meget Hardeep gik op i målgruppen og tilpassede sig herefter.
– Mia Duberg Nielsen, University College Nordjylland

Vi var super glade for arrangementet. Tusind tak for et meget inspirerende foredrag, der gav anledning til masser af refleksion og eftertanke blandt både elever og uddannelsesansvarlige.
– Annette Havmand, Udviklingskonsulent, HR-afdelingen Aabenraa Kommune

Hardeep mestrer til fulde at fortælle historier fra sit eget liv på en inspirerende og sjov måde. Responsen fra både elever og ansatte har været super positiv. Tak for et fantastisk foredrag fyldt med god energi.
– Hea Jung, Elevcoach, Niels Brock

Vi havde inviteret Hardeep Dhanjal til at holde et motivationsforedrag for alle vores grundforløbselever. Tanken var at elever, der afslutter deres uddannelse hos os, blev sendt af sted med gå-på-mod og fornyet tro på sig selv, og den opgave som de står overfor med at finde sig en praktikplads, begynde på deres nye praktiksted, starte på ny uddannelse, flytte til et nyt sted eller finde ud af, hvad de skal…
Hardeeps foredrag var super inspirerende og i den grad noget som talte til vores elever – alle elever og undervisere havde en forrygende oplevelse, som vi helt sikkert vil gentage!

– Sine Christensen, Uddannelses- og erhvervsvejleder Kold College

Jeg har lige hørt fra en lærer at en af vores elever sågar havde taget Hardeeps foredrag med til eksamen, så det bekræfter jo at det ikke kun er vi voksne, der synes han var god og fangede eleverne. 🙂
– Pia Holst Kristensen, Underviser, Viden Djurs

Vi har sjældent oplevet vores elever så koncentrerede. Der blev ikke checket Facebook og efterfølgende kom eleverne op og takkede Hardeep for at have rokket ved noget i dem. De var kort sagt berørte. Hardeep taler om at tage ansvar, at søge den bedste version af sig selv samt at tage deres studieliv alvorligt. Og vel og mærke på en ikke klichefyldt måde. Jeg kan kun anbefale alle at booke Hardeep.
– Louise Kjeldsen, Lektor, Uddannelsesleder København Nord

Hej Hardeep. For et par måneder siden holdt du et oplæg på vores afdeling i Helsingør – som både kursister og lærere var meget begejstrede for. Den succes vil vi gerne gentage på vores afdeling i Hillerød.
– Trine Larsen, Uddannelsesleder HF, Souschef HF & VUC Nordsjælland

Klasse! Hardeep gjorde det suverænt og ramte lige ind i målgruppen – og ikke mindst deres hjerter!
– Michael Nielsen, VUC Syd

Hardeeps foredrag var spot on i forhold til elevernes motivation om at “tage ansvar i eget liv” – Han var så inspirerende og på. Han formåede at fange eleverne, og han var både skarp, direkte, humoristisk og en fantastisk fortæller.
Hardeeps foredrag var underholdende og alvorligt; vidende og lærende; alsidigt og varieret; levende, medlevende og indlevende. Det var en oplevelse. Undervejs fik vi en smagsprøve på hans eminente evner som rap-musiker og også her lykkedes det for ham at få eleverne med. Foredraget gav virkelig stof til eftertanke i forhold til at få noget ud af livet både på Skyum og i fremtiden. TAK til Hardeep for en fantastik aften, tak til eleverne for fantastisk opmærksomhed. Det bliver nok ikke sidste gang, at Hardeep inviteres til Skyum. Det burde være et obligatorisk foredrag for forældre og elever i de kommende år.

– Hanne Haldrup, Forstander, Skyum Idrætsefterskole

Vi har haft besøg af Hardeep Dhanjal, der leverede et meget personligt og inspirerende foredrag. Det var en helt fantastisk motiverende oplevelse for vores afgangselever. Vores 3g’ere fik virkelig noget at tænke over og blev motiverede til at tage ansvar for deres eget liv fremadrettet. Hardeep brændte virkelig igennem med sit budskab: Det er dit liv, dit eneste liv. Gå efter dine drømme og udnyt dit optimale potentiale – det er noget eleverne forstår her på tærsklen til voksenlivet.
– Grethe Andersen, Vicerektor, Aalborghus Gymnasium

Hardeep har holdt et meget medrivende foredrag for vores elever. Alle sad med en følelse af: ”Du kan når du vil”, en ægte Rosenthaleffekt, hvor der for alvor blev sigtet på alle de gode, kreative og fantasifulde evner, vi hver især besidder.
Han var Charmerende, dygtig og pædagogisk indfølende i dialogen med eleverne, så de kunne forstå, at et indholdsrigt liv var betinget af store, optimistiske krav til sig selv og hvor han var et godt eksempel på et menneske, der er nået langt i sin karriere.

– Bent Jacobsen, Forstander, Gylling Efterskole

Vore elever og ansatte havde en fantastisk oplevelse med Hardeep. Vi vil selvfølgelig gerne have ham til at komme til vores forældre dag.
– Lene Blinksbjerg, Nørbæk Efterskole

Hardeep har besøgte Ranum Efterskole College en kølig februar dag, men han tog os med på en varm, lærerig og personlig rejse til København, USA og eksotiske indien. Hardeep er meget tydelig og direkte i sin kommunikation og han havde elevernes fulde opmærksomhed. Han var fremragende til at sætte elevers verden og hverdag perspektiv med alvor, men også humor. Masser af humor. Vi glæder os til igen at se Hardeep på Ranum Efterskole College.
– Mathilde Bonde Broberg Johansen, Rannum Efterskole

Vi havde en fantastisk oplevelse med Hardeep, der tryllebandt både elever, forældre og ansatte, med sit levende foredrag. Ikke bare er han en fantastisk foredragsholder men også en positiv og imødekommende person, som vi alle kan lære noget af. Jeg har allerede anbefalet ham vider i min verden (efterskolerne).
– Jytte Aggeboe, Forstander, Ølgod Efterskole

Hej Hardeep – vi fik en gevaldig saltvandsindsprøjtning – alle tog stilling til budskaberne på den ene eller den anden måde… Nogle kom hen efterfølgende og sagde; “jeg er dedikeret” – folk diskuterede om de var spillere eller tilskuere, og om man hver især tilførte energi eller tog energi fra et samarbejdsforum. Alt ialt må jeg sige, at du fik kastet nogle refleksive bomber ud i organisationen, som stadig giver efterskælv, hvilket vidner om, at alle kolleger har taget budskaberne til sig…på den ene eller den anden måde. Det var sundt at få en “kærlig professionslussing”.
– Lars Westh, Souschef, Skolen Ved Bülowsvej

Vi er begejstrede! Hardeep fik virkelig fat i eleverne. Tusinde tak for en fantastisk aften. Jeg har fået mange positive tilbage meldinger, også fra skolefagfolk, der evt. ønsker at booke Hardeep på deres skoler.
– Ulla Wiese Christensen, Viceinspektør, Hellebækskolen

Jeg har aldrig set vores 200 HG elever side så stille og lytte til et foredrag I en hel time nogensinde før. Det var utroligt.
– Erhvervsskolen Nordsjælland, Helsingør

Jeg synes det har været en fed, fed oplevelse. Han rammer de unge mennesker. Han rammer også forældrene.
– Lisbeth Beckett, UU vejleder, Helsingør/Fredensborg

For at få sætte triumf på dagens oplevelser omkring job og elevernes motivation, skulle vi have noget som kunne tale til de unges hjerter på en anden måde end det vi undervisere er i stand til… Hardeep kunne nå ind til de unge på en helt anden måde end det vi underviser kan. Eleverne betragtede ham som en af deres egne. Hardeeps peptalk blev et levende billede/metafor for de unges tanker, drømme og selvværd, og at de selv har ansvaret for at det sker. Jeg kan varmt anbefale foredraget.
– Ulrik Nielsen, Underviser HG – International Business College, Aabenraa

Vi havde fornøjelsen af at have Hardeep Dhanjal forbi med sit fantastiske og meget inspirerende foredrag. Her er et par ord fra mine kollegaer. “Den fedeste og mest inspirerende foredragsholder EVER. Hans måde at levere sine budskaber på går lige ind og efterlader en med følelsen af “jeg er IKKE en tilskuer, men en spiller. “Han server så hårdt at budskabet går direkte i hjertet og nervesystemet.” Mange tak Hardeep. Jeg kan varmt anbefale andre at booke dig.
– Rolf Hermansen, 1+1=3 Albertslund

Lad det være sagt med det samme: Ingen på Alsønderup Skole blev skuffede…..Fra første sekund havde Hardeep alle elever i sine hule hånd, og ligeledes os lærere. Han fangede hurtigt alles opmærksomhed med musik og udstråling, og hans historier var utrolig inspirerende for alle! Dette show kan kun anbefales, og alle vil få noget med derfra – både elever og lærere. Vi er overbeviste om at Hardeep skal forbi skolen igen i fremtiden.
– Alsønderup Skole, Hillerød

Det er os, der takker mange gange. Du leverede et brag af et foredrag. Jeg har i dag modtaget de sidste tilbagemeldinger fra mine kollegaer og elever. Alle er enige om, at det var meget inspirerende at lytte til dig. I sær dit rap! Det måtte du gerne have sunget mere af. Vedrørende selve temaet, så har mange af eleverne efterfølgende brugt det overfor hinanden, eksempelvis sad vi i min klasse og arbejdede med matematik da flere elever fjollede og larmede. Pludseligt rejste en pige sig op og sagde, ”Hvis i skal larme så gå, jeg vil gerne blive bedre til matematik da det er mit liv mit eneste liv”. Mange af lærerne sagde efterfølgende, at nogle af de elever de havde frygtet ikke kunne sidde stille, sad bom stille undervejs. Endnu en gang rigtige mange tak.
– Daniel Petrera, Herstedøsterskolen

En anbefaling til udskolingen. Hardeep holdt uden problemer opmærksomheden hos de ca. 230 elever fangen. Vi havde samme dag meddelt 9.årgang hvilke fag der var udtrukket til eksamen og en del elever var meget præget af dette inden de gik ind til foredraget. Efter foredraget var stemningen en ganske anden hos de selv samme. De så meget mere positivt på det hele efter den ”pep-talk” Hardeep havde leveret. Jeg er sikker på at Hardeep med sit foredrag kan betyde en forskel for de unge. Hans budskaber om at man skal omgive sig med mennesker der støtter en, at man skal være bevidst om sine valg og at man kan lykkes, blev serveret med stort engagement og i en stil der passer til målgruppen. En god oplevelse for både eleverne og vi voksne der var med. Hardeep serverede sine pointer, så de blev husket. Og de var værd at tænke videre over, for os alle sammen. Jeg tror, vi alle gik opløftede hjem.
– Louise Rønne Green, Kulsvierskolen Hillerød