Beskrivelse

Alle foredrag bliver nøje skræddersyet til kunden efter samtale og analyse af organisationen. 

DEN MENNESKELIGE FAKTOR!

En succes kommer ikke uden viljen til at opnå den! Om det er de ansatte i firmaet eller ledelsen, så handler det om at have viljen til at lykkes.
Ønsket om en god løn er ikke nok til at slå konkurrenterne. Der SKAL være et ønske om, at man som team er de bedste, samt en forståelse for at man som enkelt individ har et ansvar for og en indflydelse på det samlede resultat.
Nogle gange er det nødvendigt at inspirere de ansatte eller dine kolleger og give dem et wake up call. Og her kommer Hardeep Dhanjal ind i billedet. Han bruger ingen power point, ingen opgaver til publikum, kun rendyrket passion og energi, der smitter!
Har din virksomhed brug for en stærk energiopladning med livskraft, motivation og inspiration fra en af Danmarks mest intense talere, så tag fat i Hardeep og få en oplevelse du ikke glemmer.
Foredraget kan vinkles både til ansatte og ledere.

ALT ELLER INTET! (UNSTOPPABLE!)

Dette foredrag er skabt med fokus på elitesport & high performance ledelse !
Et intenst foredrag der har fokus på "prisen" der skal betales for at blive blandt de bedste. Her inddrages personlige livserfarringer fra tiden op til Hardeep går nummer 1 på hitlisterne i Indien efter 12 års hårdt arbejde, fokus og ekstrem dedikation.
Hardeep fortæller hvordan han lykkedes på kun få år, at blive kåret blandt de bedste foredragsholdere i Danmark.
Hardeep taler om hvilke beslutninger man skal tage for at nå højeste niveau.
Hvad betyder det at have sult, at være besat af visionen, at være dedikeret , at have disciplin.
Hardeep taler om forståelsen af "kampen" - som SKAL kæmpes- for at opnå målet.
Hvordan man som mennesker opbygger stor selvtillid igennem hårdt arbejde og konstant fokus på at blive bedre.

DET ER DIT LIV, DIT ENESTE LIV

Med baggrund i sin egen historie fortæller Hardeep om, hvorfor det er vigtigt at forfølge sine drømme i livet, om hvordan vi kan sætte mål og arbejde for at opnå dem.
Det gælder om at udnytte sit fulde potentiale ved at forstå, hvor unikt og stort vores liv er, og hvad vi kan udrette i livet ved at forfølge vores drømme.
Hardeep kommer med eksempler på, hvordan vi selv kan tage ansvar og bestemme over vores liv uden at lade vores drømme blive slukket af de begrænsninger, mange er prægede af. Men det kræver, at vi kan og vil kæmpe for det. De kampe har Hardeep selv taget; i sin skolegang for at få en uddannelse og føle sig accepteret og for at få succes i musikbranchen. Da han ramte bunden og det så allermest sort ud, kæmpede han sig op igen og har i dag valgt at udnytte sine evner på en ny måde.
En time med Hardeep indeholder både historier, rap, personlige fortællinger og publikumsinddragelse.
Det er en inspirerende time med livsvisdom og engagement præsenteret med en dybtfølt passioneret tilgang til at gøre en positiv forskel i dit liv.

Det er ALDRIG for sent!

Dette foredrag er skabt til mennesker der føler at de "sidder fast" i livet.
Dette kan være unge i socialt belastede områder, arbejdsløse, fængselsindsatte, mennesker med afhængighed m.m
Fordraget handler om at kunne give slip på de negative tanker. At kunne analysere sine egne tanker, og vurdere om ens handlinger gavner eller skader ens situation. At sætte sig fri fra negativ energi, og finde styrke i sig selv.
Hardeep taler om processen man SKAL gå igennem for at ændre sin situation. Han bruger sin egen udvikling fra rodløs destruktiv ung til succesful musiker og foredragsholder som levende eksempel.

---------------------------------------------------------

For at booke Hardeep kontakt venligst PR Management:
tel: +45 23 20 23 16
info@prmanagement.dk