Bliv inspireret – Bliv forvandlet

Workshops

Både til lederen og medarbejderen.
½ dags ledelsesworkshop

Styrk samarbejdet i Ledelsesteamet

Formålet med denne workshop er at styrke deltagernes evne til at udvikle effektive ledelsesteams, der driver organisationen til vækst og succes. Deltagerne vil lære at skabe et sammenhængende, high-performance team, der maksimerer individuelle styrker, forbedrer samarbejdet og når fælles mål.

Fremgangsmåde:

Hardeep starter dagen med et af hans inspirerende oplæg omkring Effektive Ledelsesteams, Team dynamik og en Leaders Mindset. Han gennemgår eksempler på high-performance teams fra hans egen erfaring over de sidste 10 år, hvor han har arbejdet med nogle af Danmarks og verdens største virksomheder. Han fortæller hvilken betydning HPT har på organisationens succes.

Opbygning af et Stærkt Team Fundament:

Vi skal udvikle en tillidsfuld og samarbejdende kultur, hvor teammedlemmer tager ansvar. Hardeep vil lave øvelser, der vil inddrage hver enkelt leder i lokale, for alle skal tage ansvar hvis virksomheden skal lykkes!

Lederne skal dele ideer og modtage feedback fra hinanden. Hardeep faciliterer og udfordrer gruppen på jeres holdninger og løsninger. Vi skal ”løsne op” for evt. fastlåste holdninger som holder teamet tilbage.

Handlingsplanlægning og Implementering:

Der skal udvikles en handlingsplan til implementering af centrale erfaringer fra workshoppen. Der skal tages action på erfaringerne fra workshoppen som implementeres i teamet inden for kort tid så kulturen kan styrkes!

Opfølgning inden for 3 måneder kan aftales separat (anbefales!).

½ dags medarbejder workshop

Mod, visioner og teamsamarbejde.

Bryd ud af komfortzonen og skab et stærkere team – En workshop der vil styrke mod, visioner og teamsamarbejde.

I en verden, der konstant udvikler sig, er det mere vigtigt end nogensinde før for medarbejdere at have modet til at udfordre sig selv, skabe en stærkt holdånd og jagte nye visioner. Men at bryde ud af komfortzonen kan være skræmmende. Denne workshop er designet til at hjælpe dine medarbejdere med at finde modet og overvinde begrænsende overbevisninger.

Jeg hjælper medarbejderne med at identificere og udfordre de barrierer, der holder dem tilbage.

Jeg hjælper med at styrke samarbejde og kommunikation i teamet, der vil skabe et mere engageret og produktivt arbejdsmiljø.

Tillid er fundamentet

Der vil være fokus på den psykologiske tryghed, der skal være til stede for at medarbejderne tør tage ansvar. Min erfaring viser at succesfulde teams har medarbejdere der har tillid til hinanden samt til deres ledere. Tillid er fundamentet for en stærk kultur. Sidst men ikke mindst vil vi nå til enighed om hvordan vi lykkes fremadrettet.

Denne workshop er en engagerende oplevelse, der involverer en række aktiviteter, herunder:

Isbrydere øvelser: Jeg hjælper dine medarbejdere med at lære hinanden bedre at kende og skabe en positiv atmosfære.

Diskussioner og øvelser: Deltagere taler om hvor de står, og hvad der skal til for at opnå fornyet udvikling.

Reflektion og feedback: Deltagere deler deres tanker og oplevelser omkring de øvelser jeg har udfordret dem på. De får ansvaret for at lave en stratigi der skal sikre at de overvinder de udfordringer de står overfor.

Skrædderyset til din organisation

Workshoppen bliver tilpasset jeres specifikke behov. Vi kan arbejde sammen om at udvikle et program, der passer perfekt til din organisation.

Deltagere i denne workshop vil opleve en række positive resultater, såsom øget motivation og engagement. Medarbejdere føler sig mere engagerede i deres arbejde og mere tilfredse med deres job.

Teamet vil tage et større ansvar og vil i fremtiden  arbejde mere effektivt for at opnå bedre resultater.

Medarbejderne vil lære at navigerer i forandringer med mere ro og optimisme.

 

Målgruppe:

Denne workshop er ideel for alle medarbejdere, der ønsker at:

  • Udvikle sig personligt og professionelt.
  • Overvinde frygt og begrænsende overbevisninger.
  • Blive mere selvsikre og modige.
  • Bidrage til et stærkere teamsamarbejde.

Er du klar til at investere i dine medarbejders udvikling og styrke dit team? Så kontakt mig. 

½ dags sælger workshop

High Performance Mindset for Sælgere

Som sælger er det ikke nok at have de rette værktøjer og færdigheder. En succesfuld sælger skal også have et dedikeret og viljestærkt mindset.

Uden det rigtige mindset er alle værktøjerne værdiløse.

I denne workshop går vi i dybden af high-performance mindset og undersøger, hvordan top-sælgere tænker og opfører sig. Hardeep, har mange års erfaring som performance coach for professionelle sportsfolk og har arbejdet med nogle af Danmarks og verdens mest ambitiøse og succesfulde virksomheder.

Hardeep vil dele sine observationer om, hvordan man håndterer pres, finder momentum og optimerer chancerne for at lykkes med budgetterne måned efter måned, år efter år. Han vil give konkrete værktøjer til at styrke mindsettet.

“Salg er et håndværk, der kræver et åbent sind, en sans for detaljer samt et mod og en vilje til at lykkes,” som Hardeep siger.

Workshoppen starter med et inspirerende oplæg, der vil tænde en indre gnist. Derefter skal sælgerne arbejde med de indre tanker og handlingsmønstre, der kan stå i vejen for deres succes. Selv de bedste sælgere har plads til forbedringer.

Hardeep vil udfordre og bidrage til, at alle sælgere og teamet når det næste niveau!

Her er hvad nogle af sælgerne har sagt :

I dag havde nogle af mine sælgere og jeg i 3Business Denmark glæden af et fordrag med Hardeep Dhanjal omkring vindermentalitet. Det var 3 timer intens træning og fokus, hvor man blev udfordret til at se ind ad og tackle sin frygt. Det er længe siden, jeg har været så fokuseret og interesseret i en undervisning. Det kan anbefales!

Hardeep Dhanjal er 100% til dato den bedste foredragsholder jeg har været i selskab med så inspireret og mere bevidst om hvor modig jeg fremover skal være

WOW” er et fattigt ord i denne sammenhæng! Jeg har i dag brugt dagen i Aarhus - til et helt fantastisk og gennemført foredrag, fokuspunktet omhandlede “Vindermentalitet”

Vi lagde hårdt ud med indspark og vidensdeling i samråd med Hardeep Dhanjal som udover at aktivere tanker også kom med gode råd til hvordan vi som sælgere løbende kan arbejde med vores mindset.

Din energi og din formidable evne til at sætte fokus på det, vi ikke altid selv er klar over, er en blokering for vores evne til at indfri visionen, ramte spot on. Vi havde en rigtig god eftermiddag, og vigtigst af alt, så har hver eneste leder taget inspiration, viden og konkrete tiltag med hjem.

Jeg sætter stor pris på at arbejde sammen med dig, og jeg er slet ikke i tvivl om at dette langt fra er sidste gang

ap

Janni Bové Schou

CCO | AP Pension

Jeg har selv været vidne til Hardeep’s effekt og kraft, og har jeg haft den positive oplevelse at arbejde sammen med Hardeep under den igangværende transformation af kundeservicefunktionerne hos YouSee.

Hardeep er en autentisk, positiv og drevet person, som har gennemført ledelsesændringer mod en datadrevet præstationskultur.

Hans ærlige, jordnære tilgang rammer hårdt, hvor det ofte er nødvendigt. Hans engagement i at blive involveret i “vores” proces taler for hans høje niveau af professionalisme.

Gør dig selv og din organisation en tjeneste og book Hardeep så snart som muligt. Han vil uden tvivl skubbe dig til højere niveauer.