Bliv inspireret – Bliv forvandlet

Referencer

Hardeep har nogle af Danmarks bedste referencer lige fra toppen af erhverslivet til skoler, netværksgrupper samt professionel sport.
Vi har inddelt referencerne i 4 grupper:

ERHVERV

Nu og da, men kun et par gange i løbet af en levetid, støder du på de “potentielle” livsændrende øjeblikke eller mennesker, der inspirerer dig til at blive en bedre version af dig selv – min tur var i sidste uge!

Sammen med mine ledelseskolleger på Maersk Intrepid havde vi fornøjelsen af ​​at være inspireret af Hardeep Dhanjal.
Jeg kan ærligt sige på vegne af de 15 ledelseskolleger og mig selv, at det var intet mindre end fantastisk.

Se, vi i Maersk Intrepid ønsker at blive verdens sikreste, mest effektive og energiemissionsvenlige Jack-up rig i verden, men vi havde et problem. Noget har holdt os tilbage fra at åbne vores fulde potentiale, frygt for forandring.

Det er her Hardeep kommer ind i billedet, fordi han på en ekstraordinær energisk, men enkel måde formidler sådan et stærk besked, der sender bølger af selv-refleksion gennem din krop. Efter en times tid med Hardeep vil du stræbe efter at blive en bedre udgave af dig selv, og mere vigtigt vil det hjælpe dig med at opbygge modet til at sige højt, hvad du vil – og gå efter det! – Hardeep, tak for at bringe teamet og mig et kæmpe skridt nærmere vores mål. Nu er jeg overbevist om, at vi får succes.

Hardeep, DU ER EN STJERNE!

“Kære Hardeep, en klar anbefaling herfra og af hjertet tak for dit motiverende og inspirerende indlæg!

Hardeep var motivational speaker på vores IBM GBS University dag, hvor han skulle motivere ca. 400 af vores kollegaer. Her leverede han en brandtale, hvor der var plads til både det alvorlige, det sjove og det tankevækkende. Hardeep er en unik motivational speaker. Hans mix af indisk-dansk, kombineret med attitude, gennemslagskraft fra rapmusikken, og en evne til at italesætte vores Purpose som virksomhed og mennesker, gør ham til en enestående og uforudsigelig fornøjelse for tilhørerne.

Tilbagemeldingen fra kollegaerne har været intet mindre end imponerende, og jeg kan derfor uden tøven anbefale Hardeep Dhanjal som motivational speaker.

PS. For at holde momentum har vi sågar lavet plakater og klistermærker med Hardeeps “kampråb”: Oh, yeeeaah !! Så vi kan minde hinanden om at vi giver den 110% HVER gang !”.

Vi samlede for nylig 85 af vores finansledere, der leder virksomheder på tværs af forskellige forretningsenheder og datterselskaber, og vi havde alle fornøjelsen af at blive inspireret af Hardeep.

Hardeep vævede dygtigt personlige anekdoter sammen med kraftfulde indsigter, hvilket skabte en fortælling, der resonerede med os alle. Det handlede ikke kun om succeshistorier eller præstationer; det handlede om at omfavne udfordringer, overvinde forhindringer og kraften i modstandskraft og disciplin.

Hvad der virkelig adskilte Hardeep var hans evne til at forene os alle. I et rum fyldt med forskellige baggrunde, erfaringer og perspektiver formåede Hardeep at skabe en fælles følelse af formål, en kollektiv forpligtelse til ekspertise og inspirerede en samarbejdsånd. En sand fornøjelse.

Hardeep Dhanjal talte for nyligt på vores Global Leadership Conference i Istanbul, Tyrkiet, hvor 350 topledere fra hele verden var samlet til vores årlige strategiske topmøde.

Hardeep var fantastisk. Han havde forberedt sin tale grundigt og ramte alle de rigtige nøglepunkter der inspirerede og motivererede vores ledere til at lede igennem forandringen vi skal igennem for at lykkes på vores vigtige strategi. Personligt nød jeg også hans tale enormt. Hans historier var virkelig inspirerende. Hardeep knyttede smukt sine egne historier direkte til ISS’s nøglepunkter i vores strategiske rejse. Han formåede endda at få os alle til at rappe lidt, og det er virkelig en præstation!

Jeg har modtaget fantastisk feedback fra mine ledelseskolleger, der var til stede, og jeg anbefaler varmt Hardeep til enhver gruppe, der leder efter en international inspirerende taler på topniveau!

isslogo

Jeff Gravenhorst

Global CEO at ISS A/S

Jeg havde fornøjelsen af at have Hardeep Dhanjal til at holde en fantastisk inspirerende tale for mit Global Talent Acquisition ledelsesteam. Vores virksomhed, Novo Nordisk, oplever en hidtil uset succes og vokser i et utroligt tempo. Vores formål og mandat i TA er at drive virksomhedens vækst med de bedste og mest forskelligartede ansættelser, og for dette skal vi samles som et ledelsesteam og sætte retningen for vores TA-organisation. Vi kan ikke opnå dette, hvis vi er skræmte af opgaven, eller hvis vi ikke mobiliserer vores indsats og leder som ét team. Selv højtydende teams som vores har brug for en frisk impuls, et inspirerende skub, et kald til handling – og den bedste til at levere dette er Hardeep Dhanjal, ingen tvivl om det!

Fra det øjeblik jeg mødte ham, blev jeg imponeret over hans autenticitet, drivkraft og omhyggelige arbejde. Han kom forberedt til vores første møde med de spørgsmål, der hjalp ham med at levere en af de mest inspirerende taler, jeg har hørt i min karriere. I denne hurtige verden er det ikke en nem opgave for en inspirerende taler at fastholde sit publikums opmærksomhed i en hel time – men det gjorde Hardeep præcis. Han gik helhjertet ind i det, og det gjorde vi også sammen med ham – takket være hans talent! Han skabte den brændende platform for os til at komme endnu tættere sammen for det fælles bedste. I min optik er den bedste kompliment, man kan give til nogen, der holder en tale, at han/hun bliver citeret igen og igen efter talen, eller at folk ønsker at invitere ham/hende til deres teams eller anbefale dem til deres netværk. Dette er præcis, hvad der skete den 9. februar 2023 – vi blev blæst bagover som et team! Godt gået, Hardeep!

Vi havde fornøjelsen af at invitere Hardeep på scenen under vores Kick Off-møde hos Royal Unibrew. Hardeep kom på scenen ekstremt velforberedt og talte “vores sprog” – relaterede til vores nuværende situation og var super relevant for os alle. Energien, tilstedeværelsen og passionen fra Hardeep er uovertruffen. Denne mand har en mission – han er her for at inspirere og få os alle til at tro (endnu mere) på vores egne evner og opbygge tillid til at tage risici og chancer i livet. Jeg har modtaget mange super positive reaktioner på Hardeep’s præstation – han inspirerede og fyldte helt sikkert energien i os alle. Jeg kan varmt anbefale alle virksomheder og organisationer at lade sig inspirere og motivere af Hardeep’s smittende energi på scenen.

Ved vores ledelsesseminar demonstrerede Hardeep Dhanjal virkelig, at han er en inspirerende keynote speaker. Han er en fantastisk storyteller, der virkelig ved, hvordan man fanger sit publikum. Han formidlede sin opfattelse af ledelse på en overbevisende måde, samtidig med at han tilførte energi og leverede kraftfulde og mindeværdige punchlines, som deltagerne refererede til både under seminaret og efterfølgende.

Hardeep’s tale var utrolig fascinerende og fængslende. Jeg var fuldstændig blæst væk og mistede fornemmelsen af tid og sted. Hans personlige historie – og den kraftfulde måde, han deler den på – er meget inspirerende og relevant for enhver, der ønsker et lille skub til bare at gå derud, sætte høje mål og forfølge dem utrætteligt. Jeg vil med glæde anbefale Hardeep til enhver organisation eller team


Kæmpe tak til dig for at bringe den helt rigtige energi ind i rummet til at starte mødet på – jeg talte med én der sagde, at de næste workshops ikke ville have været det samme uden den.

De var SÅ klar til at læne sig ind og investere sig selv i alle øvelser, vi kastede dem ud i.

Hardeep er en fremragende inspiration til udvikling af dit fulde potentiale som person og team. Han fremhæver de vigtigste ting I livet og sætter dem I perspektiv. Han lærer dig at udfordre din frygt for at opnå dine visioner. Benyt tilgivelse, dedikation og disciplin, samt fokus, analyse og ikke mindst handling, til at opnå din vision og til at overvinde forhindringerne selvom ”tilskuerne” siger at det ikke kan lade sig gøre. Hardeep bruger sin egen livshistorie som fundament til at inspirere, og derved kobler han sit liv til dit liv og organisationens mål. Herved inspirerer han os alle til at ændre mindset og fokus for at bringe os tættere på vores vision for os selv og vores organisation. Alt dette gennemføres i en 75 minutters nærværende kraftpræstation (på engelsk) uden powerpoints eller noter. Du ender med at side med gåsehud over hele kroppen, mentalt og følelsesmæssigt berørt og klar til at handle.

Vi har internt hos Experian tidligere haft fornøjelsen af Hardeep, og baseret på den store værdi og begejstring Hardeep bragte til alle vores medarbejdere, valgte vi i år at hyre ham til vores Innovation Summit i København og Oslo.Innovation Summit er vores årlige flagship konference for vores kunder, og med teknologi som det gennemgående tema, var Hardeep manden, der skulle tale om den menneskelige faktor i forhold til den teknologiske rejse vi alle er på.

Hardeep skuffede selvfølgelig ikke – af alle talere vi havde på scenen var han den absolutte topscorer, og der var kun positiv feedback fra alle omkring hans 45 minutter på scenen. Med udgangspunkt i hans egen personlige rejse, fik han klart og tydeligt formuleret vigtigheden af at kunne omstille sig og overvinde sin egen frygt for forandringer. Det var ekstremt motiverende fra start til slut og Hardeep formåede at trænge igennem til alle – med en passion, energi og forståelse for publikum som man kun meget sjældent oplever. Hardeep er en potential verdensstjerne, så book ham mens der stadig er ledige tider i hans kalender – det er er helt sikkert noget du aldrig kommer til at fortryde!

Jeg har brugt Hardeep som åbningsspeaker i flere af vores talentudviklingsprogrammer hos Deloitte. Hardeep bringer ikke kun masser af energi på scenen og i rummet, men han fremfører også mange relevante og vigtige perspektiver og refleksioner om emner som lederskab, præstation, fiasko, menneskelige følelser og meget mere. Han er ikke kun fremragende til at forbinde med sit publikum, men han baner også vejen for at sætte scenen for resten af programmet. Han kommer forberedt og er klar til at samarbejde med flere interne og eksterne interessenter for at sikre en rød tråd gennem hele talen og programmet. Under vores træningsprogram, der består af flere dage, var vi i stand til at referere til Hardeeps tale og pointer flere gange.

Tak igen for denne fantastiske oplevelse, og jeg giver mine varmeste anbefalinger til Hardeep som speaker og coach

Hardeep deltog på EY Consulting DKs årlige kick-off med en energi og et budskab vi siden hen har taget med i vores daglige arbejde. Hans måde at fange publikum med fængende historier og tankevækkende anekdoter krydret med humoristiske punchlines fik os både til at tabe kæben og skraldgrine. Hardeep gik utroligt professionelt til værks og brugte meget tid på at forberede oplægget for at sikre at budskaberne stemte overens med formålet for arrangementet. Tak for et kanon godt oplæg! De varmeste anbefalinger herfra.

Vi havde fornøjelsen af at have Hardeep med til vores Årsafslutningsevent, der strakte sig over 4 HR-teams i Danmark, Polen og Malaysia. I Coronatidens alder var eventet virtuelt, og vi sad alle klistret til vores computere, mens Hardeeps budskab blæste igennem vores skærme. Det var en tiltrængt dosis energi, inspiration og motivation, der resonerede med os alle – på tværs af kulturer, alder, erfaring og faglig baggrund. Hardeep holder det ægte, taler fra hjertet og er en velkommen frisk indspark i en virksomhedskultur. Især for os talte han til vores formål og mindede os om det store billede – at alt, hvad vi gør, faktisk er for at gøre verden til et bedre og grønnere sted for kommende generationer. Tak Hardeep – vi vil fortsætte med at holde din tale i live!
Og som holdet sagde: “Den bedste måde at afslutte 2020 og gå ind i 2021 på”, “Jeg har skrevet så mange noter om, hvad han sagde, at jeg løb tør for post-its (og de var i XL-størrelse)”, “Jeg er nødt til at høre det igen – snart”, “Så inspirerende – sandsynligvis den bedste inspirerende taler, jeg nogensinde har hørt

TAKNEMMELIGHED var et ord som ofte går igen i dit FREMRAGENDE foredrag og det er netop den følelse vi alle blev efterladt med da du havde taget os med på din spændende rejse – TAK!Det var et sundt og nødvendigt ”frikvarter” at blive mindet om hvor svært, nærmest umuligt, det er at lede og motivere andre, hvis man ikke kan lede sig selv og tør kigge indad.Vi drømmer alle om at slå rekorder og du gav os nogle virkelig gode redskaber til HVORDAN man kan komme disse drømme nærmere – og i sidste ende realisere disse via en klar vision.Tanken er for alle deltagerne fyldt op takket være din evne til at formidle med højt tempo, klar formidling, involvering og ikke mindst grundige forarbejde som gjorde, at dette samlet set blev aktuelt og utroligt relevant!Vi vil ønske dig ALT det bedste på DIN rejse og vi sender vores varmeste anbefalinger, HVIS man tør udfordre sig selv og sit team til at blive DE BEDSTE – TAK FOR HJÆLPEN.

bfi

Bjarne Månsson

CEO BFI

Hardeep er for vild
Jeg kan med glæde anbefale andre at gøre brug af Hardeep. I min tid som Kædedirektør for Kvickly besluttede jeg, efter anbefalinger fra Irma, at benytte Hardeep.
Imponerende grundig og professionel briefing. Selve indlægget kunne mærkes – og vi talte om det i organisationen længe efter. Imponerende GODT ARBEJDE og sindsyg inspirerende5 ud af 5 stjerner fra mig !

Tak for et super inspirerende indlæg i fredags til vores kick off. Du ramte vores ånd, vores situation, vores vækstrejse lige der hvor den skulle rammes og alle sad tilbage med en følelse af at der var blevet talt direkte til dem og deres personlige situation. Din forberedelse og evne til at konvertere din egen historie ind i vores udfordringer og muligheder kan mange performance coaches lære af. Jeg står ved mine afsluttende ord i plenum; jeg har set og hørt mange motivationstalere på dagen – lige fra olympiske guldvindere, All Black rugby players, internationale succesfulde erhvervsfolk osv. Få når dit niveau så jeg er sikker på at du er tæt på din egen vision 😊

Al held og lykke fremadrettet.

Vi taler stadig meget om Hardeeps fantastiske foredrag, og jeg er så glad for at se hvilken effekt det har haft efterfølgende på mange niveauer af organisationen. Vi har fx i min afdeling citater hver uge på vores tavlemøder, hvor medarbejdere på skift medbringer et citat. En stor del har handlet om MOD hvilket er skønt at se.

100 medarbejdere i Amgros fik en sand vitaminindsprøjtning, da Hardeep med et imponerende nærvær og en ganske særlig energi leverede et skræddersyet foredrag om, hvordan vi skaber en modig arbejdskultur. Hardeep leverer med en intensitet og passion der gør, at man skal huske sig selv på at trække vejret undervejs. Og med Hardeep ’i blodet’ taler vi nu om leveregler for modig adfærd, hvor Hardeep citeres rundt omkring på kontorgangene – sikke en impact!

amgros

Camilla Hede Routhe

Seniorprojektleder, Amgros

Hardeep talte til vores store firmaarrangement, som var første gang, vi samlede 3 fusionerede virksomheder. Energien, han bragte ind i rummet, var uden sidestykke, og han fik virkelig opmærksomhed fra publikum med en fængslende præstation. Hardeep formåede at skabe værdifuld indsigt i kulturel skabelse, samarbejde og værdien af at agere som person og som et team. Jeg kan varmt anbefale Hardeep, og vi vil helt sikkert ringe til ham igen.

Tak Hardeep Dhanjal – din inspirerende tale var et rigtigt energiboost og hjalp os alle til at komme ind i det rigtige mindset fra starten.

Du blev henvist til og citeret adskillige gange gennem resten af arrangementet.
Du rørte vores sind og hjerter med din historie.

Tak igen, fordi du delte den med os og for at bringe “oh, yeaaah!”-ånden til vores begivenhed

Det, der gør Hardeep enestående, er – at han engagerer folks sind og hjerter på en sådan måde, at det motiverer dem til at tænke mere klart, se muligheder og komme videre med handling.
Efter covid-19 har vi alle brug for et ekstra skud positiv energi og vision på næste niveau, og det er det, Hardeeps foredrag handler om.
Jeg kan varmt anbefale Hardeep
cisco

Andy Faarvang

områdechef, Cisco

“I dag havde vi samlet alle Irmas Butiks og Souschefer til et mentalt boost, inden den vigtige julehandel. Vi havde i den forbindelse inviteret Hardeep Dhanjal til at sætte rammen. Hold da nu op. Jeg har i min lange karriere hørt mange Keynote speakers, også mange berømte internationale. Men jeg har ALDRIG, som i ALDRIG set og hørt en præstation som den Hardeep leverede i dag. Det var to the point, det gik lige i hjertet og blev leveret med en power jeg aldrig har oplevet før. Vores team tog hjem opløftede, og ikke i tvivl om hvem der har ansvaret for at få ting til at ske i deres privatliv og arbejdsliv. SÅDAN! Hardeep Dhanjal, du er en stjerne, og tak for energien.”
irma

Søren Steffensen,

CEO, Irma

Hardeep er anderledes. Hans historie er unik og ærlig. Hans evne til at fortælle historien og samtidig knytte den til kernebudskabet er fascinerende. Hans måde at ”tage rummet” og holde publikums opmærksomhed på er simpelthen fantastisk.
Vi brugte Hardeep til at præsentere en specifik besked relateret til teamdynamik og den menneskelige faktor. Hans professionalisme og dedikation til at matche vores behov var langt over forventning. Der er ingen anden måde at beskrive hans tale på end ”spot on”. De 90 minutter med Hardeep føles som 10, og tilbagemeldingen fra vores hold var positiv uden undtagelser.
Det er med glæde jeg anbefaler Hardeep. Du og dit team bliver ikke skuffet.”
Jeg er imponeret over, og rørt ved den måde Hardeep var i stand til at give en times præsentation, der opsummeret visionen og ambitionen i vores organisation og samtidig fanget alt som vi havde talt om i forberedelserne. Præsentationen var professionel, velforberedt, følelsesladet, humoristisk og resulterede i en stående ovation fra deltagerne. Det har jeg aldrig har oplevet før. Hvis du er på udkig efter en stærk motiverende taler, der på den mest fantastiske måde forstår, hvordan man står over for sin frygt og skaber en seriøs holdånd og tankegang, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Hardeep Dhanjal.
fter at have oplevet Hardeeps effekt og magt har jeg haft den positive oplevelse at arbejde sammen med Hardeep under den løbende omdannelse af kundeservicefunktionerne hos YouSee. Hardeep er en autentisk, positiv, drevet person, der har understøttet ledelsesændringer i retning af en data-styret performancekultur. Han har gjort dette ved at levere sin egen magtfulde historie samt løbende udvikle nye udfordringer til ledelsen for at skubbe dem i retning af at nå deres mål. Hans ærlige, ydmyge tilgang rammer hårdt, hvor det ofte er nødvendigt. Hans engagement i at blive involveret i “vores” proces taler til hans høje niveau af professionalisme. Venligst gør dig selv og din organisation en tjeneste og book Hardeep så hurtigt som muligt. Han vil uden tvivl skubbe dig til højere niveauer.”
Jeg har hørt mange internationale toptalere i mit liv / karriere, så jeg er ikke så let at imponere længere, men efter 90 minutter med Hardeep ved jeg ikke hvordan jeg skal starte. Oplevelsen med denne fantastiske person var utroligt. Han gav den mest troværdige og motiverende tale, jeg nogensinde har oplevet. Han tog os på hele rejsen fra nogle af de sjoveste situationer i ungdommen til de mest tankevækkende livsmomenter. Alt blev fortalt fra hjertet … Ikke noget han havde læst og hørt. Det var baseret på situationer, han har været igennem. Hardeep er simpelthen den mest fantastiske Foredragsholder du kan bestille. Han vil røre dig med hans ord og tilstedeværelse. Det er ligegyldigt, om det bare er et lille firma eller det er et globalt top 500 firma … Book ham! Oveni det hele, lykkedes det Hardeep at levere en energi indsprøjtning af dimensioner, og så er han tilmed en af de mest sympatiske og ydmyge personer jeg nogensinde har mødt. Lad aldrig nogensinde chancen for at opleve 1 1/2 – 2 timer med denne person gå dig forbi. Hardeep det var en ære at have dig som en del af vores holddag.

Vi kan kun anbefale Hardeep som motivtional speaker.

Hardeep leverede et indlæg på allerhøjeste niveau, der virkelig gjorde et stærkt indtryk på alle deltagere. Det var tydeligt for enhver at han formåede at kombinere sin personlige historie, måden han arbejder med sin vision og samtidig med det, inkludere vores mål, ambitioner og langsigtede strategi.
Personligt fik jeg mange gode redskaber, der kan hjælpe mig som leder i min dagligdag, og ikke mindst i måden jeg motiverer mit team

modstrom

Morten Koldkjær Langsted

Langsted, Sales Director, Modström

Produkt- og udviklingsafdelingerne på Momondos kontor i København har haft den ære at opleve Hardeep, og hans foredrag ”Den Menneskelig Faktor”.

Efter en gruppedag med kicking off 2019 med vores vision, strategi, målsætninger og vigtige resultater, har Hardeep hjulpet os til virkelig at sikre, at alle blev inspireret til at nå disse mål og hvordan man gør det. Hardeep gjorde et fremragende arbejde i at sikre sig at forstå vores forretning, industri og emne på forhånd og skræddersyede hans tale til vores specifikke publikum.

Resultatet var en uovertruffen intensitet igennem hvert minut i hans tale. Han modtog ekstremt positiv feedback fra vores hold. Hardeep har en fantastisk evne til at tale direkte til hjerter og sind for mennesker og var virkelig inspirerende i hans tilgang til os. Hardeep hjalp vores hold til at se både hinanden, og målene for vores organisation, i et nyt lys og han inspirerede ændringer, der faciliterer bedre ydeevne længe efter vores kick-off sluttede.”

I efteråret 2021 samlede vi for første gang alle vores ledere efter COVID. Hardeep leverede med stor passion, energi og humor et af dagens højdepunkter. Han formåede at prikke til os i vores lederskab og med udgangspunkt i sine egen dyrt købte erfaringer udfordrede han os på, hvorvidt der var noget i os selv der, der begrænsede os i vores lederskab. Han efterlod os med budskabet om, at med vedholdenhed og disciplin og ved at se sin frygt i øjnene og trodse den kan man gøre alt. Der er efterfølgende blevet refereret til Hardeeps oplæg i flere sammenhænge. Tak for inspirationen Hardeep og de varmeste anbefalinger herfra

Kære Hardeep. Det er fuldt fortjent at du blev valgt til årets indlægsholder i Brøndby IF. Du leverede et energifyldt, skarpt og ekstremt motiverende indspark til vores netværk. Det virker så stærkt, fordi det kommer fra hjertet baseret på dine egne livserfaringer, hvor du er drevet af en utrolig vindermentalitet og vedholdenhed. Du er symbolet på en succesfuld mønsterbryder. Jeg er sikker på at vi vil bruge dig som motivator i Brøndby IF igen og giver dig gerne mine varmeste anbefalinger. Sportslige hilsener.

Vi havde fornøjelsen af Hardeep til vores IT-dag hvor vi arbejdede med temaet “Forandringer & transformation” og han ramte alle i hjertet med sine budskaber samt positive energi. Hardeep er utrolig passioneret og inspirerende og er virkelig dygtig til at krydre seriøse budskaber med både humor og varme. Alle gik den dag, hjem med et energiboost og nogle fine guldkorn til refleksion omkring eget potentiale og udviklingsmuligheder. Jeg kan på det varmeste anbefale Hardeep som inspirator og motivator.

skandia

Torben Rosenkrans

Head of IT, Skandia

Jeg ønsker at udvide en stor tak på vegne af PepsiCo Nordic! Tak for den utrolige motiverende tale under vores PepsiCo Nordic Kick Off-begivenhed på Legoland Conference Center. Passionen og din energi er uovertruffen og virkelig inspirerende! Og også meget humoristisk! Feedbacken har været super positiv, og du har virkelig inspireret os alle til at gå den ekstra mil for at udfordre frygt og tro på at nå høje mål ved udholdenhed og løbende forbedringer. Dit fokus var spot on, og timen gik alt for hurtigt. Vi værdsat virkelig det forberedende arbejde, du havde lagt i det, og du brugte tydelige referencer og relaterede dine emner til vores forretning – meget værdsat.Vi anbefaler dig stærkt til alle, der har brug for høj energi, motivation, inspiration og stof til eftertanke. Vi håber at byde dig velkommen snart igen.

Vi engagerede Hardeep til et off-site i september 2021, og tilbagemeldingerne fra vores medarbejdere var meget klare og kan opsummeres sådan her: ‘Wow, tak for at give mig motivation og inspiration gennem Hardeeps præsentation – ikke kun relateret til arbejde, men også i mit personlige liv. Jeg følte, at han talte direkte til mig og faktisk gav mig værktøjer, der hjalp mig med at komme videre!’

Fra mit perspektiv var målet at booste motivationen og for os at have en oplevelse sammen som et team og som en medarbejdercentreret virksomhed – og også at fremhæve, at alle bidrager på vores rejse til at blive anerkendt som en af de bedste i verden.

Hardeep leverede mere end det og overgik mine højeste forventninger

Hvordan får man 150 mennesker til at sidde tryllebundet i 75 minutter? Man hyrer Hardeep og får et helt igennem fantastisk, energifyldt, tankevækkende, alvorligt og sjovt foredrag. Hardeep er personlig, helt nede på jorden og tør bruge egen sårbarhed/svagheder til at fremhæve sine pointer og formåede samtidig at drage parallel til vores branche (Energisektoren). Et helt igennem medlevende og stærkt foredrag (holdt på engelsk). Vi kan kun anbefale Hardeep – han skal opleves.

Igennem årene har jeg mødt mange peptalkere/talere, men aldrig har jeg mødt nogen som Hardeep. Hardeep er uden sammenligning den bedste jeg har hørt. Hvor han med sin ærlige og enormt autentiske facon tryllebandt os alle sammen (300 tilhører) med sin historie. Jeg kan med 100% anbefale Hardeep som taler – du vil ikke blive skuffet! Han vil fylde dig med inspiration og glæde.

Vi er taknemmelige for, at du ville tage hele vejen i Billund for at møde Roche Diagnostics idag.Du
skabte magi i rummet idag, og jeg har allerede fået så meget positiv feedback. Du var "spot on". Du
skabte også en sårbarhed, som jeg ikke har oplevet med hele teamet før – wow, amazing
"En stor tak fordi du kom ind i vores liv Hardeep…

DSB Kundecenter’s ca. 200 medarbejdere, står overfor en stor transformation, hvor vi blandt andet
implementerer et nyt IT system, som skal bidrage til højere effektivitet og bedre kundeoplevelser. Det
betyder at alle ansatte i DSB Kundecenter mødes af store forandringer det kommende år, i måden
hvorpå vi skal arbejde. Derfor besluttede vi os for, at medarbejdere og ledere i Kundecenteret, skulle
have en indsprøjtning med energi, mod og inspiration, som Kickoff på denne krævende
transformation, der vil kræve at vi alle bevæger os udenfor komfortzonen.
Til denne opgave valgte vi Hardeep, som har personlige erfaringer med, hvad der skal til for at opnå
meget ambitiøse mål og drømme.
Hardeep leverede en fantastisk præstation på sin helt egen originale, levende og inspirerende måde,
der bød på Rap, humor og eksempler fra Hardeeps eget liv, kombineret med konkrete metoder til
hvordan DSB Kundecenter kunne flytte sig mod nye højder. Hardeeps meget personlige budskaber,
har fået os alle til at reflektere over tankemønstre som begrænser os i vores udvikling på såvel
arbejdspladsen og privat. Tak for et virkelig godt foredrag, Hardeep! Der bliver stadig talt om den

inspiration du har givet DSB Kundecenter. Jeg kan på det varmeste anbefale andre virksomheder til at
benytte Hardeep som inspirator, eksempelvis i forbindelse med transformationer eller bare som en
ordentlig dosis energi og motivation.

Mange tak for din inspirerende tale for vores erhvervskunder og venner af Turkish Airlines Denmark. Din personlige historie og dybdegående visdom til at nå individuelle og forretningsmæssige mål bringer det bedste ud af mennesker! Hvis vi nogensinde har chancen til at booke dig igen, vil vi bestemt gøre det!

Tusind tak for en inspirerende eftermiddag, hvor du i den grad gav os både energi og inspiration. Du var en virkelig positiv oplevelse og du var god til at skabe den gode stemning fra det øjeblik du trådte ind ad døren. Din entusiasme og høje energi ramte plet fra første færd og gav os alle stor energi. Du evnede at kombinere humor med det alvorlige budskab og gjorde det både tilladt og lettere for os at kigge indad. Du er en eminent historiefortæller og formår at bevare den røde tråd, uanset om referencerne er dine egne oplevelser eller historier du er stødt på gennem årene i dit spændende netværk og interesse for andre mennesker. Det kan mærkes. Du har nogle helt klare og fede budskaber: Enten er du tilskuer, eller også er du spiller! Kom ud af din comfort zone – Det er der det bliver svært og det er her du udvikler dig! Dem tager vi med os og kommer til at referere dem igen og igen. Det er virkelig inspirerende at du tager udgangspunkt i dig selv – både når det har været uskønt og svært, samt når det hele er gået op i en højere enhed og lykkedes for dig. Din målrettethed, passion og evne til at formidle var en stor gevinst for os og sætter gang i de små grå hos alle. Endnu en gang tusind tak 🙂

krak

Charlotte Lentini From

Nordic HR Project Manager, Eniro

Messen blev skudt i gang af Hardeep, som var fantastisk og klart den bedste indpisker i de ni år jeg har været med. Foredraget den første dag var også med til at gøre os lige lidt mere opsatte. Endnu engang tak, for et fantastisk indlæg.

Tusind tak for en dybt inspirerende og berigende formiddag sammen med Hardeep. Deltagerne – ledere fra vores små og store medlemsvirksomheder – blev udfordret på allerbedste vis og gik derfra med en styrket vilje til at gøre en endnu større forskel for dem selv, deres familier og deres medarbejdere. Hardeeps engagement og dedikation er smittende, og hans historie berørte os alle.

Hardeep overrasker publikum løbende med sin iørefaldende historiefortælling og store sceneoptræden. Hans budskab er effektivt og beskæftiger sig med nogle af de mest relevante menneskelige udfordringer som organisationer står overfor i dag. Som inspirerende taler samarbejder han med publikum og tager dem om bord på hans forandringsrejse. Han efterlader sit publikum med en række selvreflektioner og ønsket om at ændre sig – hvilket er en væsentlig årsag til at vi inviterer Hardeep tilbage som en inspirerende taler igen og igen. Højt anbefalet.”

Kære Hardeep. Tak for et motiverende, medrivende og super interessant foredrag forleden. Lige fra første møde med dig, fornemmes det tydeligt hvordan du med stor ydmyghed påtager dig opgaven, at motivere dit publikum – du formår på en seriøs og samtidig uhøjtidelig måde, at formidle dit budskab så det mærkes helt ind i hjertet. Tak fordi du aldrig gav op! Jeg vil sørge for på vores interne blog for alle vores ejere (ca. 300 stk. familier) at skrive et indlæg om dig og vores oplevelse, der er mange erhvervsledere blandt vores ejere og derved håber jeg, at du oplever interesse fra dem.

21-5

Laila Albæk Salem Køj

Direktør, 21-5

Først og fremmest mange tak for dit inspirerende indslag på vores møde, forrige mandags. Jeg synedes du ramte deres situation utrolig godt og fik alle op af stolen og rykket rundt på deres opfattelse. Du har fået mange meget fine tilbagemeldinger og skabt en stor inspiration. Jeg har allerede hørt om flere som har fortalt om dit indslag til familie og kolleger – jeg er sikker på de gerne ser og hører mere fra dig i fremtiden. Sidst, men ikke mindst skabte dit indlæg en perfekt afsæt for de emner og diskussioner vi havde gennem resten af dagen. Reference til at tage vare på egen succes, ikke at stille sig tilfreds med godt og turde sætte sig ambitiøse mål og forfølge dem faldt ualmindeligt godt sammen med de senere temaer.

This week we’re on our annual Sleeknote Workation. A week where we fly in all our remote employees and get together the whole company at a beautiful seaside hotel at Henne Strand (danish west coast)
Today after lunch we had a visit from Hardeep Dhanjal who’s a keynote- and TED speaker within personal growth and development.I’ve seen many amazing speakers at conferences all around the world the last 15 years. But Hardeep today beat them all. He’s by far the most passionate and energetic speaker I’ve ever experienced. And I’m truly grateful to have shared this moment with all our employees in Sleeknote!
Sleeknote

Mogens Møller

CEO at Sleeknote

Hos Intellishore havde vi fornøjelsen af, at have Hardeep give et helt fantastisk, inspirerende og motiverende energiopladning for hele virksomheden samme dag som vi rejste på vores årlige seminar i Tokyo. Formålet med foredraget var at flytte vores firma fra “good” to “great”. Med sin energiske og lidenskabelige personlighed ramte Hardeep simpelthen opgaven perfekt, med hårde fakta, personlige historier, disciplin, livsrefleksioner krydret med utrolige rytmiske beats. Hvis du ønsker at inspirere dit publikum, motivere holdets præstationer eller bare har brug for en opmuntrende indsprøjtning af vitalitet, så er Hardeep din fyr. Han katalyserede processen for os, og vi er overbeviste om, at timen med Hardeep har antændt vores bestræbelse på at nå storhed i alt, hvad vi gør som et firma og for vores kunder. Jeg giver hermed Hardeep mine varmeste anbefalinger.
Hardeep leverede et fantastisk inspirerende og motiverende oplæg og indspark, der stimulerede og berigede os alle. Han pirrer vores tanker og sætter masser af overvejelser i gang samtidig med at vi alle fik et godt grin og trænet vores sangstemmer.
Tak for din fantastisk inspirerande tale! Vi skal absolut skrive en referanse!
Jeg skal sörge for at dit navn blir nevnt i förbindelse med de andre sessions vi skal ha i Ikano, så håber jeg du får noen förre opdrag! Tak igen!
Tusind tak for i går. Det var helt fantastisk og super god energi. Jeg har fået mange tilkendegivelser fra mine kolleger, som synes du var helt forrygende. Fedt med den opsang du kom med og din måde at bruge din egen historie, en god portion humor krydret med work hard, play hard-mentalitet gik lige ind i hjertet på os. Jeg har mange af mine kolleger som kom forbi mig og var ret begejstret og flere har sagt at de vil anbefale dig videre til andre. Mon ikke du snart får nogle henvendelser om et foredrag i den nærmeste fremtid. Jeg er sikker på, at vi ville kunne bruge dig i andre sammenhænge her i huset.
Mange tusind tak for dit meget inspirerende og motiverende oplæg til vores partnere Hardeep
Dhanjal. Det overgik vores forventninger – også selvom de var meget høje i forvejen. Vi har kun
fået fantastisk feedback fra vores partnere efterfølgende. Du får de varmeste anbefalinger fra os alle
Hardeep har en helt unik evne til at ramme mennesker i hjertet og inspirere dem til at kæmpe for deres mål. Han er passioneret og overføre hans egen passion og energi til publikum. Hardeeps foredrag er en super indslag til en hver form for business event. Jeg giver Hardeep min kraftigste anbefaling.”
john

Nicklas Nordbergh

CEO, John Henric AB

Der var en fantastisk energi fra start til slut og Hardeep var meget nærværende, fyldte hele rummet ud og nåede os alle med det samme. Hardeeps måde at inspirere os alle, rørte os dybt, nogle med tårer i øjnene. Der var også grin og glad latter, og især hans rap vakte stor succes, og vi var alle med på en rapper. Der skal en person som Hardeep til at få os til at tænke over vores liv, og som kan flytte os ud af vores comfort-zone og gøre noget aktivt fremover. Tusind mange gange tak fordi du ville være sammen med os, Hardeep.
Hardeep taler fra hjertet. Han rørte mit hjerte med hans evne til at tale til vores inderste ønsker og ambitioner. Han motiverer og inspirerer mennesker til at udnytte livets mange muligheder.
Har lige hørt Hardeep Dhanjal holde foredrag til netværksevent i Brøndby.
Den mand er for vild! Han fik 120 virksomhedsledere/ejere til at stå op og råbe så vi var hæse bagefter SAMTIDIG med at hans budskab trængte dybt ind hos mig og alle dem jeg talte med bagefter.”
Vi vil helt sikkert meget gerne have dig tilbage til et kommende arrangement, for du kan noget ganske særligt. Som jeg skrev til dig scorede du usædvanligt højt i vores evalueringer.
Stor, stor tak til Hardeep, som med sin personlige fortælling er blevet Powerjobsøgernes forbillede. Hardeep fortæller så indlevende og at man fornemmer situationen, så følelserne påvirkes helt ind i sjælen. Hardeep har om nogen bevist, hvordan modighed og vedholdenhed har givet ham superkræfter, som han inspirerer og motiverer flere mennesker med. Powerjobsøgerne kan på det varmeste anbefale at investere i det Hardeep tilbyder. Før Hardeeps oplæg var vi tilskuere – nu er vi spillere på banen. You don’t get what you want, but what you are. Vi er så begejstrede, at vi har booket Hardeep igen og glæder os til at opleve ham til Powerjobsøgernes næste arrangement.
Jeg kan kun anbefale alle at bruge Hardeep som motivations taler og/eller coach. Han er et virkelig inspirerende menneske Hardeep er Danmarks mest motiverende foredragsholder!”
3x34

Peter Hauge Jensen

Managing Director 3 x 34

Wow, sikke en oplevelse… så er 2023 skudt i gang!
I fredags afholdt vi kick-off i vores lille virksomhed sammen med vores medarbejdere, hvor vi kiggede
tilbage på 2022 og satte retning og mål for 2023. Vores medarbejdere er vores aller vigtigste aktiv, og
derfor var vi stolte over, at kunne præsentere min tidligere kollega Hardeep Dhanjal, der om nogen
tændte en indre ild i os alle med sin motivational speech.
Hardeep brændte i den grad igennem og smittede os alle, med sin energi, og han formåede på aller
bedste vis at tilpasse sin speech til vores virksomhed og ikke mindst vores mål. Kommentarer fra vores
medarbejdere var bl.a.: OVERVÆLDENDE PÅ DEN FEDE MÅDE, STOF TIL EFTERTANKE, JEG ER KLAR TIL
2023, MOTIVERENDE, RØRENDE, INSPIRERENDE, HAM VIL JER GERNE OPLEVE IGEN.
Personligt sætter jeg stor pris hans unikke evne til at levere budskaber, der styrker troen på, at vi kan
lykkes – budskaber der rammer både hjerte og hjerne. Hvis I står i en situation hvor I skal have jeres
organisation løftet til et endnu højere niveau, så kan jeg kun varmt anbefale Hardeep.
Tusind tak for en dybt inspirerende og berigende formiddag sammen med Hardeep. Deltagerne –
ledere fra vores små og store medlemsvirksomheder – blev udfordret på allerbedste vis og gik derfra
med en styrket vilje til at gøre en endnu større forskel for dem selv, deres familier og deres
medarbejdere. Hardeeps engagement og dedikation er smittende, og hans historie berørte os alle.

UDDANNELSE

Hardeep har flere gange holdt oplæg for vores kursister gange været her på HF & VUC Nordsjælland. Hver gang har han efterladt kursisterne med en masse stof til eftertanke, energi og tro på sig selv. Som få andre, rammer Hardeep noget i vores unge. De kan mærke at hans budskab er relevant for dem, tilpasset dem, og at det kommer fra hjertet såvel som fra hjernen. Det er heller ikke det nemme budskab Hardeep leverer: Tag ansvar i dit eget liv, og sørg for at din indsats matcher din vision! Vi oplever hver gang, at rigtigt mange efter oplæggene gerne vil tale med Hardeep – og at Hardeep hver gang tager sig tid, og formår at være nærværende over for den enkelte. Vi kan absolut anbefale Hardeep som oplægsholder og inspirator.
Tilbragte 1 time i selskab med Hardeep. Det vildeste jeg nogensinde har været med til. Hardeep motivere til gå efter og nå dine drømme. ” Det skal opleves”. Den energi, den direkthed. Der var flere gange hvor jeg havde gåsehud over hele kroppen.

Susanne K. Westerby

Underviser/vejleder, Center for kompetence og brobyging – ckb

Jeg har faktisk ikke fået vejret endnu, – Hardeeps foredrag i dag var intet mindre end fantastisk, – jeg, mine kollegaer og eleverne fik virkelig noget at tænke over. Jeg skal gøre mit til at han bliver fast ”gæst” for vores elever hvert år.
Vi har gennem tiden haft mange oplægsholdere til div. arrangementer med vores elever, men aldrig har jeg oplevet så stort bifald efter ca. 75 min. – sluttende med stående bifald.
Vi mødte her en oplægsholder der ville forandre den enkelte HG-elev liv til noget bedre. Her med afsæt i sit eget liv og alle de forhindringer og modstand han havde mødt og overvundet. Hardeep var 110% i øjenhøjde med alle eleverne i salen og fyldte i den grad rummet ud med både stor empati og autoritet.
Ud fra en pædagogisk betragtning lykkes Hardeep rigtig godt at give eleverne et helt nyt syn på deres dannelse og fremtidige eksistensmuligheder… Med ønske om rigtig mange andre også får lov at opleve Hardeep kan jeg kun give mine bedste anbefalinger.
Lige fra Hardeep trådte op på scenen, var alles opmærksomhed rettet mod ham. Han fyldte rummet ud med sin personlige historie serveret på en meget direkte og lettilgængelig facon. Han formåede at overraske, chokere, og provokere eleverne til at reflektere over deres liv og fremtid. Elevernes reaktion har efterfølgende været: ”Han talte lige til mig” ”Han giver aldrig op” ”Han ramte mig lige der hvor det gør mest ondt”
Det var en super god oplevelse at have besøg af Hardeep – STOR succes.
Der var en super god energi og Hardeep var meget nærværende i forhold til vores elever og det introforløb som vi er startet på i dag. Det er sjældent at der er så mange som gerne vil sige tak som vi har oplevet i dag. Hardeep har helt sikkert ramt rigtig mange af vores elever på den gode måde. Vi vil helt sikkert gøre brug af Hardeep en anden gang og ligeledes give vores anbefalinger videre i vores netværk.
85 ambitiøse jurastuderende fra KU havde torsdag aften fornøjelsen af, at lade sig blive inspireret og motiveret af Hardeep Dhanjal. Med en imponerende indlevelse, et usædvanligt energiniveau og en udsøgt evne at fremprovokere stof til eftertanke, stjæler Hardeep helt naturligt og overlegent al opmærksomheden og tryllebinder sit publikum fra start til slut.
På baggrund af vores oplevelse med Hardeep, kan Jurafabrikken i København på det varmeste anbefale Hardeep som oplægsholder til hvilket som helst arrangementet og foran hvilket som helst publikum. ”Det er hvad du siger til dig selv, om dig selv”.

Andreas Koefoed Rolskov

Jurafabrikken, København

Jeg er imponeret over, og rørt ved den måde Hardeep var i stand til at give en times præsentation, der opsummeret visionen og ambitionen i vores organisation og samtidig fanget alt som vi havde talt om i forberedelserne. Præsentationen var professionel, velforberedt, følelsesladet, humoristisk og resulterede i en stående ovation fra deltagerne. Det har jeg aldrig har oplevet før. Hvis du er på udkig efter en stærk motiverende taler, der på den mest fantastiske måde forstår, hvordan man står over for sin frygt og skaber en seriøs holdånd og tankegang, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Hardeep Dhanjal.
Vi synes det var et fantastisk foredrag. Hardeep har et talent og en energi der er gribende og hans evne til at fange eleverne i øjenhøjde gør hans fortællinger troværdige og de unge havde respekt for det. Den dramatiske og fortællende tilgang gjorde det personligt og levende og Hardeep er meget præcis og coachende. Vores elevgruppe har ofte svært ved at holde fokus og koncentration i mere end 30 min. ad gangen. Hardeep formåede at holde eleverne fokuseret i næsten 90 minutter. Hardeep er charmerende, sjov, udfordrende, modig og levende. Feedback fra skolens elever, lærer og ansatte har kun været positiv og vi vil meget gerne fortsætte samarbejdet med Hardeep og invitere ham til flere foredrag i hele Ungdomsskolens heltidsundervisning.

Byskolen, København

-

Hardeep har en enestående evne til at tale til både de unge, deres forældre, undervisere og vejledere. Hans talent for at formidle stærke personlige historier fra hans egen liv giver ham en sjælden indlevelsesevne. Han taler fra hjertet til hjertet. Hans egen passion kommer langt ud over scenekanten og rammer helt ned på bageste række. De unge lytter og mærker hans positive budskab om at tage ansvar for dit eget liv. Vi har haft stor succes med at invitere Hardeep til vores uddannelsesaftener. Det er en fornøjelse at se 4-500 deltagere (elever og forældre) blive ramt af det samme budskab, når Hardeep går på scenen. Jeg kan stærkt anbefale en time med Hardeep.
Der var en rigtig god dialog både med Athenas og direkte med Hardeep – meget tilfreds med hele strukturen omkring bookingen. Selve foredraget var også yderst tilfredsstillende, og man følte det var skræddersyet til os. Især var jeg imponeret af hvor meget Hardeep gik op i målgruppen og tilpassede sig herefter.
Vi var super glade for arrangementet. Tusind tak for et meget inspirerende foredrag, der gav anledning til masser af refleksion og eftertanke blandt både elever og uddannelsesansvarlige.
Hardeep mestrer til fulde at fortælle historier fra sit eget liv på en inspirerende og sjov måde. Responsen fra både elever og ansatte har været super positiv. Tak for et fantastisk foredrag fyldt med god energi.
Vi havde inviteret Hardeep Dhanjal til at holde et motivationsforedrag for alle vores grundforløbselever. Tanken var at elever, der afslutter deres uddannelse hos os, blev sendt af sted med gå-på-mod og fornyet tro på sig selv, og den opgave som de står overfor med at finde sig en praktikplads, begynde på deres nye praktiksted, starte på ny uddannelse, flytte til et nyt sted eller finde ud af, hvad de skal…
Hardeeps foredrag var super inspirerende og i den grad noget som talte til vores elever – alle elever og undervisere havde en forrygende oplevelse, som vi helt sikkert vil gentage!
Jeg har lige hørt fra en lærer at en af vores elever sågar havde taget Hardeeps foredrag med til eksamen, så det bekræfter jo at det ikke kun er vi voksne, der synes han var god og fangede eleverne. 🙂

Pia Holst Kristensen

Underviser, Viden Djurs

Vi har sjældent oplevet vores elever så koncentrerede. Der blev ikke checket Facebook og efterfølgende kom eleverne op og takkede Hardeep for at have rokket ved noget i dem. De var kort sagt berørte. Hardeep taler om at tage ansvar, at søge den bedste version af sig selv samt at tage deres studieliv alvorligt. Og vel og mærke på en ikke klichefyldt måde. Jeg kan kun anbefale alle at booke Hardeep.
Hej Hardeep. For et par måneder siden holdt du et oplæg på vores afdeling i Helsingør – som både kursister og lærere var meget begejstrede for. Den succes vil vi gerne gentage på vores afdeling i Hillerød.
Klasse! Hardeep gjorde det suverænt og ramte lige ind i målgruppen – og ikke mindst deres hjerter!

Michael Nielsen

VUC Syd

Hardeeps foredrag var spot on i forhold til elevernes motivation om at “tage ansvar i eget liv” – Han var så inspirerende og på. Han formåede at fange eleverne, og han var både skarp, direkte, humoristisk og en fantastisk fortæller.
Hardeeps foredrag var underholdende og alvorligt; vidende og lærende; alsidigt og varieret; levende, medlevende og indlevende. Det var en oplevelse. Undervejs fik vi en smagsprøve på hans eminente evner som rap-musiker og også her lykkedes det for ham at få eleverne med. Foredraget gav virkelig stof til eftertanke i forhold til at få noget ud af livet både på Skyum og i fremtiden. TAK til Hardeep for en fantastik aften, tak til eleverne for fantastisk opmærksomhed. Det bliver nok ikke sidste gang, at Hardeep inviteres til Skyum. Det burde være et obligatorisk foredrag for forældre og elever i de kommende år.
Vi har haft besøg af Hardeep Dhanjal, der leverede et meget personligt og inspirerende foredrag. Det var en helt fantastisk motiverende oplevelse for vores afgangselever. Vores 3g’ere fik virkelig noget at tænke over og blev motiverede til at tage ansvar for deres eget liv fremadrettet. Hardeep brændte virkelig igennem med sit budskab: Det er dit liv, dit eneste liv. Gå efter dine drømme og udnyt dit optimale potentiale – det er noget eleverne forstår her på tærsklen til voksenlivet.
Hardeep har holdt et meget medrivende foredrag for vores elever. Alle sad med en følelse af: ”Du kan når du vil”, en ægte Rosenthaleffekt, hvor der for alvor blev sigtet på alle de gode, kreative og fantasifulde evner, vi hver især besidder.
Han var Charmerende, dygtig og pædagogisk indfølende i dialogen med eleverne, så de kunne forstå, at et indholdsrigt liv var betinget af store, optimistiske krav til sig selv og hvor han var et godt eksempel på et menneske, der er nået langt i sin karriere.
Vore elever og ansatte havde en fantastisk oplevelse med Hardeep. Vi vil selvfølgelig gerne have ham til at komme til vores forældre dag

Lene Blinksbjerg

Nørbæk Efterskole

Hardeep har besøgte Ranum Efterskole College en kølig februar dag, men han tog os med på en varm, lærerig og personlig rejse til København, USA og eksotiske indien. Hardeep er meget tydelig og direkte i sin kommunikation og han havde elevernes fulde opmærksomhed. Han var fremragende til at sætte elevers verden og hverdag perspektiv med alvor, men også humor. Masser af humor. Vi glæder os til igen at se Hardeep på Ranum Efterskole College.

Mathilde Bonde Broberg Johansen

Rannum Efterskole

Vi havde en fantastisk oplevelse med Hardeep, der tryllebandt både elever, forældre og ansatte, med sit levende foredrag. Ikke bare er han en fantastisk foredragsholder men også en positiv og imødekommende person, som vi alle kan lære noget af. Jeg har allerede anbefalet ham vider i min verden (efterskolerne).
Hej Hardeep – vi fik en gevaldig saltvandsindsprøjtning – alle tog stilling til budskaberne på den ene eller den anden måde… Nogle kom hen efterfølgende og sagde; “jeg er dedikeret” – folk diskuterede om de var spillere eller tilskuere, og om man hver især tilførte energi eller tog energi fra et samarbejdsforum. Alt ialt må jeg sige, at du fik kastet nogle refleksive bomber ud i organisationen, som stadig giver efterskælv, hvilket vidner om, at alle kolleger har taget budskaberne til sig…på den ene eller den anden måde. Det var sundt at få en “kærlig professionslussing”.
Vi er begejstrede! Hardeep fik virkelig fat i eleverne. Tusinde tak for en fantastisk aften. Jeg har fået mange positive tilbage meldinger, også fra skolefagfolk, der evt. ønsker at booke Hardeep på deres skoler.

Ulla Wiese Christensen

Viceinspektør, Hellebækskolen

Jeg har aldrig set vores 200 HG elever side så stille og lytte til et foredrag I en hel time nogensinde før. Det var utroligt.

Erhvervsskolen Nordsjælland

Helsingør

Jeg synes det har været en fed, fed oplevelse. Han rammer de unge mennesker. Han rammer også forældrene.
For at få sætte triumf på dagens oplevelser omkring job og elevernes motivation, skulle vi have noget som kunne tale til de unges hjerter på en anden måde end det vi undervisere er i stand til… Hardeep kunne nå ind til de unge på en helt anden måde end det vi underviser kan. Eleverne betragtede ham som en af deres egne. Hardeeps peptalk blev et levende billede/metafor for de unges tanker, drømme og selvværd, og at de selv har ansvaret for at det sker. Jeg kan varmt anbefale foredraget.
Vi havde fornøjelsen af at have Hardeep Dhanjal forbi med sit fantastiske og meget inspirerende foredrag. Her er et par ord fra mine kollegaer. “Den fedeste og mest inspirerende foredragsholder EVER. Hans måde at levere sine budskaber på går lige ind og efterlader en med følelsen af “jeg er IKKE en tilskuer, men en spiller. “Han server så hårdt at budskabet går direkte i hjertet og nervesystemet.” Mange tak Hardeep. Jeg kan varmt anbefale andre at booke dig.

Rolf Hermansen

1+1=3 Albertslund

Lad det være sagt med det samme: Ingen på Alsønderup Skole blev skuffede…..Fra første sekund havde Hardeep alle elever i sine hule hånd, og ligeledes os lærere. Han fangede hurtigt alles opmærksomhed med musik og udstråling, og hans historier var utrolig inspirerende for alle! Dette show kan kun anbefales, og alle vil få noget med derfra – både elever og lærere. Vi er overbeviste om at Hardeep skal forbi skolen igen i fremtiden.

Alsønderup Skole

Hillerød

Det er os, der takker mange gange. Du leverede et brag af et foredrag. Jeg har i dag modtaget de sidste tilbagemeldinger fra mine kollegaer og elever. Alle er enige om, at det var meget inspirerende at lytte til dig. I sær dit rap! Det måtte du gerne have sunget mere af. Vedrørende selve temaet, så har mange af eleverne efterfølgende brugt det overfor hinanden, eksempelvis sad vi i min klasse og arbejdede med matematik da flere elever fjollede og larmede. Pludseligt rejste en pige sig op og sagde, ”Hvis i skal larme så gå, jeg vil gerne blive bedre til matematik da det er mit liv mit eneste liv”. Mange af lærerne sagde efterfølgende, at nogle af de elever de havde frygtet ikke kunne sidde stille, sad bom stille undervejs. Endnu en gang rigtige mange tak.

Daniel Petrera

Herstedøsterskolen

En anbefaling til udskolingen. Hardeep holdt uden problemer opmærksomheden hos de ca. 230 elever fangen. Vi havde samme dag meddelt 9.årgang hvilke fag der var udtrukket til eksamen og en del elever var meget præget af dette inden de gik ind til foredraget. Efter foredraget var stemningen en ganske anden hos de selv samme. De så meget mere positivt på det hele efter den ”pep-talk” Hardeep havde leveret. Jeg er sikker på at Hardeep med sit foredrag kan betyde en forskel for de unge. Hans budskaber om at man skal omgive sig med mennesker der støtter en, at man skal være bevidst om sine valg og at man kan lykkes, blev serveret med stort engagement og i en stil der passer til målgruppen. En god oplevelse for både eleverne og vi voksne der var med. Hardeep serverede sine pointer, så de blev husket. Og de var værd at tænke videre over, for os alle sammen. Jeg tror, vi alle gik opløftede hjem.

Louise Rønne Green

Kulsvierskolen Hillerød

SPORT

Ringkøbing Fodbold havde en forrygende aften i selskab med den energiske Hardeep. Fokus, målsætninger og vilje var indspark som printede sig fast hos vores fodboldspillere under foredraget med den dedikerede motivator.Jeg kan anbefale Hardeep Dhanjal til alle som vil have et spark bagi – ”Du har selv ansvaret for dine drømme”.

Michael Hansen

Direktør, Ringkøbing Fodbold

Hardeep – Du har været en stor hjælp for mig. Du er forbindelsen mellem min mentale tilstand og fysiske form. Du er den person som jeg drøfter mine tanker med, og hver gang bekræfter du mig i at jeg kan opnå mere end jeg selv troede var mulig! Jeg begyndte at arbejde med dig som amatør bokser, og der er ingen tvivl om at du er en af de største årsager til at jeg blev sjællands mester derefter professionel bokser hos europas største boksepromoter, fik kampe i USA og nu IBO mester! Du har presset mig udover min mentale grænse og du har haft troen på mig fra dag 1! Du har igen og igen bevist at du ved hvad der skal til for at lykkes. Du er blevet som en storebror for mig og jeg har fuld tillid til dig. Ved at arbejde med dig har jeg fundet en styrke i mit indre og jeg kan udnytte 110% af mine evner og kræfter.”

Landry Kore

IBO Mediterranean champion.

I FC Midtjylland har vi for nylig haft Hardeep på besøg – det gjorde indtryk! STORT indtryk. Superliga mandskabet, akademiet og alle ansatte i den sportslige sektor var på plads i Ikast Bio. Vi fik en gennemført autentisk performance som var gennemsyret af passion, gennemslagskraft, energi og ikke mindst viden hvorpå man kan flytte sig som menneske, gruppe eller virksomhed. En kombination af egne erfaringer krydret med gode eksempler fra performance kulturen skabte en magisk formiddag i Ikast. Vi bærer stadig Hardeeps foredrag med os i vores hjerter og i vores bevidsthed hver eneste dag. Vi kan varmt anbefale Hardeeps evner til andre. Det vil man ikke fortryde. Det er ikke sidste gang vi har set Hardeep i FC Midtjylland.

Glen Riddersholm

Cheftræner, FC Midtjylland

Da foredraget var begyndt, kunne man mærke en helt særlig positiv stemning, hvilket fik mig til af glemme tid og sted. Jeg er aldrig i mit liv blevet fanget så intenst som da Hardeep begyndte sit foredrag. Jeg vil ønske at alle fik muligheden for at møde dette enestående væsen, for han kan virkelig sætte livet i perspektiv. 20 minutter efter dette fantastiske foredrag var færdigt, besluttet jeg mig for at det ikke var i orden at kun få skulle opleve det, og derfor ringede jeg til alle de forbindelser jeg har i min omgangskreds. Jeg ønsker at alle får chancen for at opleve Hardeep live, ikke kun sportsfolk men alle der vil noget med livet og har brug for inspiration og motivation til at gå efter det.

David Toni Lindholm Nielsen

Ungdomsformand, Boldklubben Union

Det var en stor oplevelse at høre Hardeep tale for mine spillere. Hans oplæg var interessant, vedkommende, livligt og varierede i både tempo og indhold. Drengenes respons efterfølgende har været imponerende, og der er ingen tvivl om, at oplægget har motiveret dem til at jagte deres drømme. Drømme som for andre kan synes umulige, men for drengene nu er realistiske mål.

Kristian Mørch

U17 cheftræner B93, Akademitræner, Team Copenhagen

ardeep, I din rolle som Motivation og Mental Coach har du har en kæmpe betydning for mig, men også de andre medlemmer, både børn, unge og de voksne og kampbokserne. Du har en fantastisk evne til at få mine boksere til at yde det ekstra som kræves på et højt niveau!

Brian Lentz

7 x Dansk Mester, Skandinavisk mester, Olympisk bokser i Barcelona og Atlanta, Cheftræner BBK

Hey Hardeep! jeg var til dit foredrag for lidt under et år siden i min tidligere fodboldklub, efterfølgende blev jeg sat af holdet fordi træneren ikke kunne lide den måde jeg spiller fodbold. Men jeg stoppede ikke der, hver gang jeg træner og giver den alt hvad jeg kan, tænker jeg på dit fordrag. Og nu spiller jeg i en ny klub. jeg er blevet kontaktet af en anerkendt agent, og der er flere af Danmarks bedste klubber der holder øje med mig. Og alt det synes jeg er delvis din fortjeneste, du har virkelig vist mig at “Nothing Is Impossible”… jeg ved godt at jeg ikke har nået mit mål endnu, men jeg tvivler ikke på at jeg når det. Tusind Tak min ven, du er en fantastisk inspiration!

Ungdomsspiller i København

2013

ONLINE

Vi havde fornøjelsen af at have Hardeep med os til vores Årets Afslutningsarrangement, der omfattede 4 HR-teams på tværs af Danmark, Polen og Malaysia. I Corona-tiden var arrangementet virtuelt, og vi sad alle klistret til vores computere, mens Hardeeps budskab strømmede igennem skærmene. Det var en tiltrængt dosis energi, inspiration og motivation, der resonerede med os alle – på tværs af kulturer, alder, anciennitet og professionel baggrund. Hardeep holder det ægte, taler fra hjertet, og er en velkommen frisk pust i et corporate miljø. Specielt for os talte han til vores følelse af formål og mindede os om det store billede – at alt, hvad vi gør, faktisk er for at gøre verden til et bedre og grønnere sted for kommende generationer.

Tak, Hardeep – vi vil fortsat holde dit foredrag i live! Og som teamet udtrykte det: “Bedste måde at afslutte 2020 på og gå ind i 2021”, “Jeg har skrevet så mange noter om, hvad han sagde, at jeg løb tør for post-its (og de var i XL-størrelse)”, “Jeg har brug for at høre det igen – snart”, “Så inspirerende – sandsynligvis den bedste inspirationsforedragsholder, jeg nogensinde har hørt

forbindelse med vores 2021 kick havde vi booket Hardeep Dhanjal til at bidrage med et inspirationsoplæg. På grund af Cowid-19 foregik arrangementet på Teams. Lidt bekymrende, teams kan være et svært medie ift. inspiration, men hold da op, vi blev ikke skuffede. Hardeep lavede et fremragende inspirationsoplæg, hvor han formåede at skræddersy indholdet, så det ramte 100% plet ift. vores konkrete situation og vision for 2021. Godt gået…  Med hensyn til teams, ingen problem. Han nåede i den grad ud til os gennem skærmen, og vi blev ramt af et godstog af god energi, refleksioner og indsigt. Wow en oplevelse, hans oplæg gjorde en kæmpe forskel.

tryg

Jørgen Emil Holm-Hansen

Salgsdirektør, Tryg

Vi havde fornøjelsen af at høre Hardeep til et online foredrag, hvor han formåede at nå ud til alle der sad bag skærmene. Han fik tilpasset pointer og problematikker fantastisk godt, til lige netop vores organisation – og alle på tværs af afdelinger fik noget ud af det.Foredraget var fyldt med let anvendelige redskaber, til at skabe tillid og opnå et positivt mindset i hverdagen. Med gode eksempler fra hans eget liv, som de fleste kunne relatere til, skabte han begejstring og gåpåmod.Alt i alt gav foredraget stof til eftertanke og alle der hørte med fik et energiboost. Vi vil klart anbefale at høre Hardeep – også online!

Coop-logo

Christina Nordqvist Olsen

HR System & Processer, Coop Danmark

Tusinde tak for et inspirerende og engageret online foredrag.

Vi var så heldige at opleve dig i DEIF Danmark på et tidspunkt, hvor vi bl.a. grundet COVID19 havde brug for et boost og en fælles oplevelse.

Du gjorde det! På trods af afstanden mellem os blev vi fyldt op med håb, tro, indsigt og stor inspiration til den rejse vi står overfor.

Du leverede et foredrag med meget stort nærvær og passion og det gjorde indtryk, at du brugte din egen historie som den røde tråd i fortællingen.

Du havde også brugt tid på at sætte dig ind i DEIF’s historie, vores situation og vores nye rejse, hvilket gjorde foredraget yderst relevant og meget personligt.

Hej Hardeep Dhanjal, tak for en enestående session i dag. Jeg hopper nu med i rækken af alle dem, der har anbefalet dig. Det var en sand fornøjelse at have dig til at afslutte en af de bedste salgs-kickoffs, vi har haft. Tak for at være vores afslutningsnummer – vi nød virkelig at have dig med.

Jeg vil personligt sige tak for en fantastisk tale. Tilbagemeldingerne fra deltagerne var ekstremt positive. De følte sig inspirerede, og det var et godt referencepunkt for mange gennem de 7 timer. Ved afslutningen af sessionen og endda under den afsluttende refleksion følte nogle af dem, at talen virkelig satte tonen og dagen i forhold til at afstemme visioner, opbygge tillid og have åbne diskussioner.

Vi formåede endda at dele noget af din rapmusik under en pause – ‘Be Somebody’. Jeg ser frem til at høre flere af dine taler. Mange tak, Hardeep, for at inspirere Vivinos ekstremt dedikerede ledere, og tak for at inspirere mig.

Jeg havde for nylig fornøjelsen af at deltage i et foredrag med Hardeep, og jeg må sige, at det var en utrolig inspirerende oplevelse. Hardeep er en sand mester i motivation og personlig udvikling, og jeg var imponeret over dybden af hans viden og indsigt. Hvad der virkelig imponerede mig ved Hardeep, var hans evne til at forbinde sig med publikum på et dybt, følelsesmæssigt niveau. Han delte personlige historier og oplevelser, der var relaterbare og resonerede med alle i rummet.

Men det var ikke kun historierne, der gjorde Hardeeps præsentation så slagkraftig. Det var også de praktiske råd og handlingsrettede skridt, han gav for at opnå succes og personlig vækst. Alt i alt vil jeg varmt anbefale Hardeep til alle, der søger en inspirerende og transformerende oplevelse. Han er virkelig en talentfuld taler

hubspot

Chaabane Bekkadja

Solutions Engineer

1000 tak for et fuldstændig fantastisk indlæg.Fuldstændig vanvittig, hvordan du brænder igennem på en skærm!Der var ingen tvivl om, at du har rørt noget i alle, og dit indlæg har skabt inspiration til vores videre arbejde med teamet! Af hjertet tak. Du er fantastisk til det du laver… også online!! – og vi ønsker dig alt det bedste!”
tryg

Stinne Høeg Larsen

Partnerchef, Tryg

Hos Corprate.io hyrede vi Hardeep til at holde et online oplæg, for vores brugere, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Det var kraftfuldt, motiverende og inspirerende at høre Hardeep bryde igennem vores skærme i 45 minutter. Han formåede at holde os klistret til vores skærme og give konkrete værktøjer til at tackle mentale udfordringer i denne her tid.

Hvis du ønsker at rykke ved din selvopfattelse og få mere tro på dine mål og drømme, så skal du lade Hardeep peptalke dig!

1000 1000 for et SUPER godt on-line oplæg i går – det var en fornøjelse at have dig ombord. Du så sikkert de positive tilkendegivelser i chatten, jeg har også fået en del “i det virkelige liv”

 

Jeg håber, vi må kontakte dig en anden god gang – det var SÅ god energi og karma til vores dimittender og studerende (og alle andre 
dk

Louise Aagaard

Kolding Designskole

Både i dag og i sidste uge havde vi på TH. LANGS HF & VUC virtuelt besøg af Hardeep Dhanjal. Kontante og kærlige råd til vores elever i en tid, der kræver noget særligt af os alle.
Hver gang har han efterladt kursisterne med en masse stof til eftertanke, energi og tro på sig selv. Som få andre, rammer Hardeep noget i vores unge. De kan mærke at hans budskab er relevant for dem, tilpasset dem, og at det kommer fra hjertet såvel som fra hjernen. Det er heller ikke det nemme budskab Hardeep leverer: Tag ansvar i dit eget liv, og sørg for at din indsats matcher din vision! Vi oplever hver gang, at rigtigt mange efter oplæggene gerne vil tale med Hardeep – og at Hardeep hver gang tager sig tid, og formår at være nærværende over for den enkelte. Vi kan absolut anbefale Hardeep som oplægsholder og inspirator.”

Tusind tak for to fantastiske oplæg!

Du har nok hørt det, men igen vil jeg bare bekræfte, at Hardeep gjorde det aldeles fremragende! Når man booker en oplægsholder, har man en berettiget forventning om, at vedkommende kan nå sit publikum – via scenen og den direkte og personlige kommunikation og interaktion med publikum. I disse tider køber man en lille smule katten i sækken, da der ikke er mange erfaringer med og referencer på, hvordan den enkelte oplægsholder formår at performe online. Erfaringsgrundlaget er i sagens natur lille, så hvad kan man tillade sig at have af forventninger?Hardeep bragede igennem online. Vi har ikke oplevet ham live og har derfor intet sammenligningsgrundlag. Det gør ingenting. Han leverede til fulde og over forventning – vi blev fanget og gik alle derfra med et nyt mindsight Og helt lavpraktisk har vi besluttet, at alle vores egne større præsentationer fremover skal fremføres stående i stedet for siddende. Hardeep stod op, og på den måde mærkede man en energi fra hele hans krop, ikke bare i ansigt og øjne

tryg

Tina Godsk

Tryg

Vi havde en fantastisk oplevelse sammen med Hardeep, og jeg vil gerne fortælle herom.På meget levende vis fik vi – på baggrund af Hardeeps egne erfaringer – en indsigt i, hvad der skal til for at lykkes – både som individ og som team.

 

Hardeep havde sat sig ind i, hvad vi beskæftiger os med i vores virksomhed, og dermed formåede han at relatere budskaberne til vores dagligdag/opgaver.

Det gjorde virkelig en forskel.

Hardeep tåler helt sikkert en gentagelse.