Bliv inspireret – Bliv forvandlet

Om Hardeep

Hardeep Dhanjal er en af Danmarks mest anerkendte foredragsholdere.
Hans referencer fra toppen af det danske og internationale erhvervsliv taler for sig selv.

Hardeeps baggrund

Hardeep blev født i 1977 i Farum lige uden for København. Hans forældre emigrerede fra Indien  nogle år før. Under hans opvækst oplevede Hardeep mange udfordringer i skolen, i hjemmet og havde en vanskelig tid som barn af indvandrere. Disse udfordringer både udviklede og styrkede Hardeep mindset. Hans vilje til at finde svar på sine indre følelser og tanker var årsagen til hans udvikling som menneske.

Udfordringerne fra hans tidlige år gjorde ham stærk og i stand til at håndtere en række nye udfordringer som voksen. Mange af hans kampe i livet har været brændstof for hans musikkarriere og nu, i hans stræben efter at blive en af de mest spændende inspirations-talere i verden!

KARIERE

Hardeep Dhanjal03
Hardeep Dhanjal02

Internationale foredrag

Hans evne til at styrke folks mentale tilstand og skabe positiv forandring i organisationen har ført ham til at inspirere nogle af Danmark og verdens største virksomheder. Hardeep har afholdt sine foredrag i lande som Danmark, Tyrkiet, England, Sverige, Norge, Frankrig og mere.

Målrettet budskab

Hardeep har ofte oplevet at blive inviteret tilbage for at dele sine budskaber, og han målretter altid sit budskab ift den individuelle opgave.

Vejen mod vækst

Hans evne til at tale ind i hjertet hos publikum og dele budskaber, der styrker troen på, at vi kan lykkes er helt unik. Hardeep forstår, at det er menneskerne i organisationen, der er det vigtigste på vejen hen imod vækst.

FOREDRAG

Hardeep har igennem sin rejse i livet fået en visdom og erfaring som gør, at han  taler direkte fra hans hjerte til dit hjerte.
 
Hans foredrag holdes på dansk eller engelsk og indeholder altid en præstation på højt internationalt niveau, han taler ind i de udfordringer, vi alle møder både på personlig og professionel niveau.
 

Hardeep inspirerer folk og organisationer til at kæmpe for deres drømme og visioner ved hjælp af at komme ud af deres “komfortzone” så de kan opnå en positiv udvikling. Han inspirerer folk til at tage ansvar og jagte deres fulde potentiale.

Hvert foredrag er nøje skræddersyet, og kræver et forberedende møde. Hardeep bruger tid på at forstå behovene hos modtagerne og sikre dermed kvaliteten af hans budskab.